εγω ριξει το μυαλο μου σε πολυ μεγαλο βαθος, και συμπερανα πως ο υποτιθεμενος θεος ειναι μεσα στο μυαλο μας, ειναι η ιδια μας η σκεψη, ειναι η σκεψη της ανθρωποτητας. πιστευω λοιπον. πιστευω στη σκεψη της ανθρωποτητας...
Printable View
εγω ριξει το μυαλο μου σε πολυ μεγαλο βαθος, και συμπερανα πως ο υποτιθεμενος θεος ειναι μεσα στο μυαλο μας, ειναι η ιδια μας η σκεψη, ειναι η σκεψη της ανθρωποτητας. πιστευω λοιπον. πιστευω στη σκεψη της ανθρωποτητας...
Απο οσο ξερω ο ανθρωπος εχει δικη του σκεψη και σιγουρα πολλες φορες ειναι διαφορετικη απο τη θεικη.
Οσο για την σκεψη της ανθρωποτητας.... υπαρχει τετοιο πραγμα;
η σκεψη της ανθρωπινης ολοτητας...
δεν ξερω αν ο θεος ειναι αυτο που λες αλλα πες μια στο εκκατομυριο δεν ειναι αυτο.. το ρισκαρεις να πας στην κολαση?
πιστευω ακραδαντα πως το να μην πιστεουμε σε κατι καλυτερο δεν ειναι δικαιολογια για να γινουμε χειροτεροι.
Αν ο Θεός είναι η σκέψη μας , την σκέψη μας ποιος την δημιούργησε ?
Η σκεψη μας δημιουργει τα παντα. Ακομα και την υπαρξη ή οχι του Θεου , ασχετα εαν αυτος υπαρχει ή οχι. Εγω μπορει με το μυαλο μου να πιστευω οτι υπαρχει ή να μη πιστευω.
Τωρα η σκεψη της ανθρωποτητας....χμμμμ ειμαστε κοινωνικοι , αλληλεπιδρουμε ναι , αλλα ουσιαστικα ειμαστε μοναδες...
Εγω πιστευω πως η ζωη ειναι μια μεταδιδομενη ασθενια....(δεν το σκεφτηκα εγω το διαβασα )
προς Lou!!!!!
βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον εδω Lou
παρακολουθησε το αν θελεις και πες μου εντυπωσεις
φιλακια!!!
http://vimeo.com/11001676