Originally Posted by
KENO
εκτρωση στα 21 ε ? τελικα εισαι πιο σκληρη απ'οσο νομιζα...
τα δικα μου δε προκειται να τα γραψω τοσο λεπτομερεστατα στο φορουμ, και ειναι ορισμενα πραγματα που δε τα ξερει κι ουτε θα τα μαθει ποτε ΚΑΝΕΝΑΣ!
καταρχας δε θα πω τπτ για τα ερωτικα μου. και μονο το οτι δε θελω να φερνω κοπελες στο σπιτι να γνωριζουν τους δικους μου, και ειμαι ακομα μονος, πιστευω λεει πολλα...
απ'το ξεκινημα ολη τους η προσοχη ηταν στραμμενη πανω στο μικρο μου αδερφο. εγω ημουν ο πιο φασαριοζος, δυνατος, κοινωνικος, δραστηριος, κι αρκετα δημοφιλης. μπορουσα να επιβιωσω χωρις τη βοηθεια τους! νιωθαν σιγουρια για εμενα, οτι θα εξελιχτω σωστα. ο αδερφος μου παλι οχι. ηταν αυτο που λεμε κακομαθημενος γιατι ηταν ο μικροτερος και του καναν ολα τα χατηρια, να μεγαλωσει καλυτερα. ενιωθα οτι τα βρισκει ολα ετοιμα, ειτε απο αυτους, ειτε απο μενα, και μου λεγαν οτι εγω δεν εχω αναγκη, σαν μεγαλυτερος πρεπει να δινω το καλο παραδειγμα κλπ. αυτο γινοταν σχεδον με ολα, παιχνιδια, φαγητο, ρουχα, τετραδια, μολυβια, τα παντα! τον ειχαν καλομαθει τοσο πολυ που τους εκανε οτι ηθελε. μεχρι που σταματησε και να τους μιλαει. οι γονεις μου οπως ειναι φυσικο ανησυχησαν και τρομαξαν, γιατι παρολο που ειχε μαθει να μιλα εδω και χρονια, ξαφνικα μουγγαθηκε. τον πηγαν σε καθε λογης γιατρο, παιδιατρο, ψυχιατρο... μεχρι κι εγκεφαλογραφημα του καναν! το παιδι δεν ειχε τπτ απολυτως, απλα κρατουσε μουτρα.
αν και δε θα θελω να αναφερθω σε συγκεκριμενες καταστασεις, εχω δεχτει αρκετη βια κι απο τους δυο μου γονεις. παντα ξεσπουσαν πανω μου γιατι ο αδερφος μου ηταν μικροτερος (δε θυμαμαι να εφαγε εστω ενα χαστουκι ποτε του). το χειροτερο που θυμαμαι μου καναν, ειναι μεσα σε ενα σουπερ μαρκετ στο ταμειο. σαν παιδι κι εγω θελησα να παρω καραμελες... ο πατερας μου ομως επειδη του αποσπασα τη προσοχη κι εφυγα απο κοντα του, νευριασε πολυ γιατι βιαζοταν να φυγουμε, και με χτυπησε ασχημα στο προσωπο, με αποτελεσμα να χασω για λιγο τις αισθησεις μου και να πεσω κατω. ολοι κοιτουσαν τη βιαιοτητα, εκτος απ'τον ιδιο που συνεχισε να μαζευει σακουλες. αν δεν συνερχομουν γρηγορα, παιζει να φευγαν και να μ'αφηναν εκει.
επειτα στο γυμνασιο μετακομισαμε πιο κοντα στην Αθηνα (κι οσο να'ναι σε ενα παιδακι μια μετακομιση στοιχιζει γιατι χανει ολους του τους φιλους). η ζωη εδω με εκανε πιο αλητη, γυρνουσα σπιτι οποτε ηθελα χωρις καν να ειμαι 18. εδω δεχτηκα τη περισσοτερη βια απο ποτε, κι αυτο απο συμμαθητες κι ατομα που θεωρουσα φιλους! ειδικα ενα συγκεκριμενο βραδυ που συνεβη ενα ασχημο συμβαν, εφτασα να φυγω κλαιγωντας απ'το σπιτι για να μη με δει ο πατερας μου. φυσικα εγινα ρεζιλι στη γειτονια και δε μπορουσα να κυκλοφορησω. δεν πτοηθηκα γιατι εδωσα κι εγω αρκετο ξυλο, αλλα ηδη ο μελλοντικος μου χαρακτηρας χτιζοταν σιγα σιγα. ξαναμετακομιζωντας λιγο παρακατω απο εκει που εμενα κι αρχιζωντας το λυκειο (σε αλλη γειτονια παλι) αλλαξα ξαφνικα για ολους. εκλεισε ο χαρακτηρας μου, δυσκολευομουν να εμπιστευτω ευκολα τους ανθρωπους, κι αρχισα να ξεφευγω. οι γονεις ομως δε διναν ιδιαιτερη σημασια παλι λογο του αδερφου μου...
να μη τα πολυλογω, τα χρονια περασαν, ο αδερφος μου κατεληξε να συνεχιζει κανονικα να σπουδαζει με τα λεφτα τους εκτος Αθηνων (μενει πλεον μονος του). εγω λογο μπλεξιματων, ψυχολογικης ασταθειας, και οτι αλλο σκατα εχω μεσα στο μυαλο μου, παρατησα τις σπουδες μια για παντα και σαπιζω ακομα εδω. εξαιτιας αυτου, της ανεργιας και του τροπου ζωης μου πλεον, συνεχιζουν να μου φερονται σαν να ειμαι εγω ο ανικανος, ο τεμπελης, ο αρρωστος (εκριναν οτι εχω καταθλιψη, ψυχολογικα κι αλλα) και μου φερονται μπροστα στους αλλους σαν να ειμαι προβληματικος, καθυστερημενος or something... γενικα ειμαι το μαυρο προβατο της οικογενειας, αυτος που δεν εξελιχθηκε οπως επρεπε, και δε θα σταθει στα ποδια του.
και παρολο που εχω λεφτα στην ακρη και μπορω να φυγω αυριο κι ολας, δυστυχως ψυχολογικα λογο της απαθειας, δε νιωθω να κανω τπτ για τον εαυτο μου, ειμαι ανικανος να του προσφερω το οτιδηποτε γιατι νιωθω οτι δεν αξιζω. εμαθα μια ζωη στο μηδενισμο και πλεον χρειαζομαι κινητρο για το οτιδηποτε.
ξαναδιαβαζωντας ολα αυτα νιωθω μαλακας που τα εγραψα εδω. κανεις αλλος δε τα ξερει, ουτε απ'το διαδικτυο, ουτε απ'εξω. τα μοιραζομαι μαζι σας και δε με ενδιαφερει ουτε τι θα σκεφτειτε κι αν θα μου ξαναμιλησετε ποτε, απλα ηθελα να τα βγαλω για λιγο απο μεσα μου.