ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ
Καμια φορα μπορει να μου κολλησει μια απορια στο μυαλο μου και να τη σκεφτομαι συνεχεια και να ρωταω απο δω και απο 'κει, να ψαχνω στο ιντερνετ.Το θεμα ομως ειναι οτι κολλαω στην απορια με ψυχαναγκαστικο τροπο.
Ας πουμε σημερα με το που ξυπνησα σκεφτομουν τιτλο για ενα ποστ στο μπλογκ μου, και χωρις να καταλαβω το πως ακριβως, σκεφτηκα μια λεξη που εχει παυλα.Αυτη η λεξη βεβαια τυχαινει να ειναι και το ονομα του μπλογκ μου.Και αυτο με αγχωσε περισσοτερο.Επειδη το μπλογκ ειναι κατι με το οποιο ασχολουμαι με καθημερινα, ειναι κατι δικο μου, και δε θελω βλεπωντας το, να μου θυμιζει την ψυχαναγκαστικη απορια.Μου κολλησε σε ποιες λεξεις βαζουμε παυλα και αρχισα να ρωταω και να ψαχνω παντου.Το κεφαλι μου πονεσε με αυτη την απορια.Προσπαθουσα να σκεφτω λεξεις που βαζουμε παυλα.Στα λογοπαιγνια βαζουμε νομιζω παυλα, σε δημοσιογραφικους τιτλους και προσπαθουσα να σκεφτω κατι τετοιο αλλα δε μου ερχοταν κατι στο μυαλο.Απο τοτε που ξυπνησα μεχρι τωρα αυτο σκεφτομαι.
Για να καταλαβετε, ας πουμε οτι σημερα ξυπνησα και μου ηρθε αμεσως στο μυαλο το nickname μου στο e-psychology και οτι σκεφτομουν πως να το γραψω με αλλο τροπο και σκεφτηκα να βαλω παυλα, δηλαδη ste-phanos ή stepha-nos.Μετα προσπαθουσα να σκεφτω γιατι μου ηρθε στο μυαλο να βαλω παυλα και μετα αρχισα να ψαχνω ποτε βαζουμε παυλα κτλ κτλ.
Μου συμβαινουν μερικες φορες κατι τετοια και δεν το αντεχω.Ας πουμε και οταν γραφω ενα ποστ, οπως τωρα καλη ωρα, πολλες φορες το ελεγχω ξανα και ξανα, το σβηνω, το ξαναγραφω, το σβηνω ξανα και ξανα και ξανα, και ενω ειναι φανερο οτι ειναι σωστα γραμμενο, εγω παλι το σβηνω και το ξαναγραφω.Σα να με αγχωνει οτι αν ειναι λαθος γραμμενο, θα σκεφτομαι συνεχεια αυτο και δε θα μου ξεκολλαει απο το μυαλο, και θα ειναι εκει για παντα.
Δεν ξερω αν με καταλαβαινετε...
Ειναι πολυ σπαστικο αυτο.Δεν το αντεχω.Μου αρεσει πολυ το γραψιμο και με ενοχλει πολυ οταν εχω ψυχαναγκασμους στο γραψιμο.
Τι θα κανω ρε παιδια;