ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Κ@#$ΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ
Τελευταιες μερες, η μαλλον τον τελευταιο καιρο, μηνες για την ακριβεια, ισως κ κανα χρονο τωρα, εχω χασει καθε σεξουαλικο ενδιαφερον. οχι μονο δν σκεφτομαι το σεξ, αλλα κ να κανω το περναω στο ετσι κ δν εχω ορμες.
αυτες τις μερες ηρθε ο πρωην μ απο αγγλια κ καναμε διαφορα, ηρθε κ μ φερε πολλα δωρα κ ακριβα μαλιστα, με το που μ τα δωσε σαν να με επιασε μια ορεξη να το πω......κατι τετοιο. μετα παλι αμεσως μ φυγε
γνωρισα 2-3 αγορια, που μ φαινοντουσαν σφιχτοκωλιδες κ βαρετοι οσο αναφορα στο να με βγαλουν εξω, να μ κανουν εκπληξεις κ δωρα..........παρ ολο που ισως να τανε καλα παιδια κλπ....με εχει πιασει ενας υλισμος ασχημος. απο παντα ειχα, αλλα 1η φορα με επιρεαζει σε σεξουαλικο επιπεδο.
παλια δν με ενοιαζε στις ''ξεπετες'' μου η στα περιστασιακα μου, να ειναι φτωχος η βαρετος ο αλλος. γτ πολυ απλα ηταν κατι περιστασιακο για μενα εξ αρχης, ομως τωρα απαιτω με καποιο τροπο να ναι κ κεινοι μαζι μου μπρουκλιδες.
εχω συνεχεια στο μυαλο μ λεφτα κ δωρα κ ακριβα γευματα κλπ κλπ.
ειχα στο παρελθον αρκετους να μην τους ηθελα πολυ, αλλα να με ριχνανε επειδη συνεχεια μου φερνανε δωρακια κ κοσμηματα και ρουχα κ με πηγαινανε εκδρομες πληρωνανε τα παντα κ μ δινανε ο,τι θελω.
εκεινο ομως ηταν ασχετο με το αν ειχα ορεξη να κανω σεξ μαζι τους. παντα ειχα ορεξη, αναλογα με την εξωτερικη τους εμφανιση κ μονο.
τωρα ας πουμε, εκανα μαζι του..............επειδη μ εφερε πραγματα κ επειδη με πηγε σε μερη, κ επειδη με αγαπαει κ θελει να με εχει.αλλα παρ ολο που τον αγαπαω η αγαπουσα δν ξερω....δν νιωθω πια, κ δν εχω ορεξη για τπτ. πραμα που με θλιβει.
ειχα τοσο εντονη σεξουαλικοτητα κ τωρα δν με ελκυει τπτ κ οσο παει χειροτερευει....
κ συνεχεια σκεφτομαι οτι θελω πραγματα......δωρα κοσμηματα ρουχα απο καποιον.....χωρις λογο κ χωρις να χρειαζομαι τπτ απο ολα αυτα. γτ εχω αρκετα, τα θελω! μολις τα παιρνω νιωθω καλα κ χαρουμενη, μεχρι την επομενη μερα....
πως γινεται ολο αυτο να επιρεαζει το σεξ?πως?