Γεια σας,
Προσπαθώ τόση ώρα να βρω μέσα στο φόρουμ ένα τοπικ για όνειρα και ψυχολογία.
Επειδή δεν μπορώ να βρω κάτι σχετικό σας δημοσιεύω το θέμα μου εδώ λοιπόν.
Το 2004 ξεκίνησα μια σχέση η οποία με πολύ κόπο κράτησε μέχρι και το 2008. Ήταν μια σχέση πολύ έντονη, με πολλά σκαμπανεβάσματα, με πολλούς τσακωμούς αλλά και με πολλή πολλή αγάπη. Ίσως φανώ υπερβολική, αλλά αγαπηθήκαμε πολύ. Για να μην πολυλογώ, μετά απο 4 χρόνια σχέσης, χωρίσαμε. Εγώ μετά απο κάποιον καιρό αποφάσισα να κάνω μια προσπάθεια για να τα ξαναβρούμε, όμως για εκείνον ήταν μάλλον πολύ αργά. Ενώ εξακολουθούσε να μ' αγαπάει όσο παθιασμένα μ'αγαπούσε δεν μπορούσε να με εμπιστευτεί πλέον. Έκανα υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον μεταπείσω αλλά εκείνος δεν άλλαζε γνώμη. Με τα πολλά πέρασα 6 μήνες κλαίγοντας στο κρεβάτι μου ολημερίς και οληνυχτις.
Εδώ και ένα χρόνο είμαι με κάποιον άλλον με τον οποίο περνάω πολύ καλά. Είναι ένας άνθρωπος ήρεμος, ψύχραιμος και πολύ συζητήσιμος. Η σχέση μας πάει πολύ καλά και δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο.
Το θέμα μου λοιπόν είναι ότι από την στιγμή που χώρισα με τον πρώην μου ξεκίνησα να τον βλέπω σχεδόν καθημερινά στα όνειρα μου. Πάνε δύο χρόνια τώρα και ακόμα τον βλέπω στο όνειρο μου! Δύο ολόκληρα χρόνια! Και δεν μιλάμε για ένα συγκεκριμένο όνειρο. Τον έχω δει σε άπειρες καταστάσεις. Σε κάποιο όνειρο τον συναντώ έξω τυχαία. Σε κάποιο άλλο τον πετυχαίνω να οδηγάει, σε άλλα όνειρα απλά είναι κομπάρσος αλλά πάντα υπάρχει! Τις περισσότερες φορές τον συναντώ σε εξωτερικό χώρο και το κλου της υπόθεσης είναι ότι δεν τον έχω δει σχεδόν ποτέ να μου μιλάει.
Πραγματικά έχω κουραστεί πολύ από όλη αυτή την κατάσταση, γιατί ξυπνώντας μου μένουν συναισθήματα από το όνειρο και τέλος πάντων είναι μια ανάμνηση που θέλοντας και μη μένει πάντα ζωντανή μέσα μου κάτι το οποίο με πληγώνει πολύ και πιστεύω ότι δεν με αφήνει να προχωρήσω και ουσιαστικά παραπέρα.
Θα ήθελα πραγματικά να ακούσω μια γνώμη για το θέμα μου.
Δεν το έχω αναφέρει ποτέ σε κανέναν γιατί έλεγα ότι κάπου θα σταματήσει όλο αυτό. Δυστυχώς δεν βλέπω να παίρνει τέλος.
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και συγνώμη αν σας κούρασα