-
ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΧΟΜΠΥ
γεια σε ολους
ειμαι σε φαση κρισεων πανικου και αγοραφοβιας.
επειδη ολη αυτη η φαση με εχει κλεισει στο σπιτι μπροστα στο laptop
κι επειδη με βλεπω να κολλαω ασχημα στο internet
αποφασισα οτι πρεπει να βρω καποιο χομπυ να ασχολουμαι για να μην εθιστω στο internet.
το προβλημα ειναι οτι δεν ειχα ποτε χομπυ.
πειτε καμια ιδεα!
ή αν καποιος ξερει καποιο site που μπορω να δω διαφορες δραστηριοτητες;
το μονο που δεν μου αρεσει ειναι το γυμναστηριο
-
κιθαρα γουσταρεις? και με λιγα λεφτα μεχρι 100.....μουσικη ,νοτες,παρτιτουρες,ερωτας λεειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι....
-
χορος! εκτονωση, παρεα, γυμναστικη... και ειναι και πολυ διασκεδαστικο!
-
μην καθεσαι ολο μεσα , να περπατας ,,,,αν δεν μπορεις μονη , αντε σ ενα συλογο πεζοπορων , ορειβατων , η κατι παρομοιο....
-
παρε και μια φωτογραφικη μηχανη να τα συνδιασεις.......
-
Κατα πρωτων για μενα το σημαντικοτερο ειναι να δεις σε τι εχεις εφεση η ειχες και για καποιος λογους δεν το συνεχισες ,το αφησες για αργοτερα Κατι που σου αρεσε ,θαυμαζες θα ηθελες και συ να ειχες την δυνατοτητα να το κανεις
Εμενα παντα μου αρεσε η μουσικη ,ηθελε να παιζω , και αρχισα ν ασχολουμε με αυτο που παντα μου αρεσε ,αλλα ποτε δεν ειχα τον χρονο .Μεσα λοιπον σε αυτο που περνουσα ,και με τον χρονο να κυλα ανουσια ,το να παιζω για μενα ηταν κατι πολυ δημιουργικο ,και μου εδινε απιστευτη χαρα ,ικανοποιηση { αλλα και νευρα οταν δεν μπορουσα να βγαλω ενα κομματι} :P οποτε γινονταν σκοπος της μερας Tο pc το χρησιμοποιησα δημιουργικα για να βρω δρομους κλιμακες μετρα κτλ
Κοιτα λοιπον στο περιπου τι σου αρεσει ,και μετα τα σαιτ ειναι ευκολα να τα βρεις και να ασχοληθεις :)
υπαρχει και ενα θεμα εδω της Adzik
αλλα δεν το βρηκα ,αν για καποιον ειναι ευκολο ας το βαλει ,ειναι πολυ ενδιαφερον :)
-
εμενα μου αρεσει το σχεδιο,το περπατημα,το ποδηλατο αν και τωρα κανει κρυο,το φαγητο εξω,καμια εκδρομουλα,καφε με φιλους....
-
ευχαριστω. μαλλον προς χορο το βλεπω......
-
εγω φτιαχνω κερακια, δεν ειναι πολυ δυσκολο και δε χρειαζεται να αγοραζεις δωρα στις γιορτες ;-)