Paidia xreiazomai th voitheia sas einai shmantiko!
Exw ena problhma edw kai poli kairo.Den mporw na katalavw ean niwthw elksi gia to anitheto filo.sigoura den eimai omofilofilos.mporei kaneis na mou pei pws aisthanetai kapoios pou niwthei elksh?kai an telika yparxei to provlhma pou mporei na ofeiletai (psixologika h swmatika) giati den antexw kai mono sth skepsh auth kai thelw na to diorthwsw alla....den niwthw sinaisthhma parakinhshs.mporei na ofeiletai sto oti den niwthw thn elksh dld to kinhtro gia na to kanw??
Κάθε τέλος και μια καινούρια αρχή..
Φίλε μου, καταρχήν καλή χρονιά.
Δεν ξέρω ακριβώς τις περιστάσεις του προβλήματός σου γι ´ αυτό θα περιοριστώ σε κάποιες γενικές παρατηρήσεις.
Στη σημερινή εποχή όταν δε μοιάζεις με τον Μπραντ Πιτ, όταν δε χορεύεις σαν το Σάκη, όταν δεν έχεις να ξοδεύεις στα κλαμπάκια τα φράγκα του Πάρη Κασιδόκωστα, όταν δεν είσαι μπουρδελιάρης για να καλύπτεται με μερικές απλές βίζιτες των 120 ευρώ και όταν σε όλα τα παραπάνω προσθέσεις και μια τεράστια μουροχαβλίαση που σου προκαλούν ψυχοφάρμακα που κάποιος ηλίθιος ψυχίατρος σου συνταγογράφησε..
Θα έχεις αναπόφευκτα τεράστιο πρόβλημα αγαμίας!
Δυστυχώς δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις αλλά εγώ θα σου προτείνω μία. Δεν είναι εύκολη αλλά αποδίδει τα μέγιστα αν το παλέψεις.
Τράβα σε μια σχολή που κάνει λάτιν χορούς και γράψου σε όλα τα τμήματα. Για πολλές πολλές ώρες την εβδομάδα θα κωλοτρίβεσαι με άπειρα πιπινάκια που θα κάνουν αμάν να χορέψουν μαζί σου, μιας και οι απανταχού κάγκουρες προτιμούν να κάθονται σπίτι και να τον αρμέγουν βλέποντας μπάλα. Μετά από δύο μήνες λατινο- θεραπείας, η λίμπιντό σου θα έχει εκτοξευθεί στο φεγγάρι και ποστ σαν κι ´ αυτό θα αποτελούν μακρινό και ξεχασμένο παρελθόν.
Υ.Γ. Αν πάλι είσαι μπουρδελιάρης, πάρε μια Χρυσή ευκαιρία, πήγαινε στην εννότητα προσωπικά και βρες τον έρωτα της ώρας..
Ελπίζω να βοήθησα.