τι συμβαινει,σκατα γιορτες,πολυ αγχος
να σας πω και γω την εμπειρια μου γιατι δεν παει αλλο.
εδω και πεντε χρονια αντιμετωπιζω αρκετο αγχος και κανω ψυχοθεραπεια περιπου 3 χρονια.το προβλημα ηταν εμμονες και οι οποιες μεχρι πριν ενα μηνα σχεδον ειχαν εξαφανιστει
αυτο που μου συνεβη για πρωτη φορα πριν ενα μηνα ηταν το εξης
αρχισα να νιωθω τον λαιμο μου πρησμενο(σιγουρα ηταν) και να νιωθω εντονη δυσπνοια.Ακολουθησε ταχυκαρδια εντονη εφιδρωη.κλπ.Επειτα απο περιπου τρεις ωρες ηρεμησα και ειπα να μη δωσω σημασια εχοντας διαβασει για τις κρισεις πανικου.
φτανουμε ανημερα των χριστουγεννων(ο κοσμος διασκεδαζε κι εγω υπεφερα) και με πιανει ακριβως το ιδιο.Κι εκει αρχιζει το μαρτυριο μου.
Η δυσπνοια χειροτερη,αναζητουσα επειγοντως βοηθεια,εφυγα απο τη γιορτη ενος φιλου γιατι δεν την παλευα,νομιζα οτι θα σπασει η καρδια μου.Γυρναω σπιτι αρχιζω και ψαχνω στο ιντερνετ και ''ειχα'' τα παντα.Νομιζα οτια πασχω απο εμφραγμα μεχρι καρκινο και αλλα παρα πολλα
Μαζι με τα υπολοιπα συμπτωματα ειχα πονο σχεδον σε ολο το σωμα,στην κοιλια,στα κοκκαλα μου στα ματια μου.Που και Που κι ενα μουδιασμα,ριγος στο κεφαλι.
Επειτα απο δυο μερες,θα ηταν 28/12 παω στα επειγοντα και αφου με παραπεμπουν σε ωριλα(λογω του πρηξιματος) μου ειπε οτι εχω ενα πρηξιμο το οποιο ειναι λογω ιωσης και να κανω θεραπεια.Μου ειπε οτι κατα τ αλλα δεν υπαρχει προβλημα.
Εγω συνεχισα το ψαξιμο και ανημερα πρωτοχρονιας παω παλι στα επειγοντα επειδη ειχα εντονους πονους στην πλατη και στα χερια.μου κανουν καρδιογραφημα το οποιο ηταν οκ.
Επειδη η ιωση παρεμενε και ειχα αρκετα φλεματα μου καρφωνεται οτι εχω καρκινο γι αυτο και οι πονοι στον θωρακα και την πλατη,διαβαζα στο ιντερνετ οτι μπορει να δημιουργησει και πονους σε αλλα σημεια του σωματος και τρελαθηκα.
παω προχθες σε παθολογο,του ειπα ολα τα συμπτωματα και μου λεει 100% δεν εχεις τιποτα απλα κανε μια ακτινογραφια θωρακα αφου βηχεις.χθες βγηκε και η ακτινογραφια και ηταν καθαρη
τωρα που μιλαμε εχω πονους στον αυχενα,το πρωι πηγα να σηκωσω το χερι μου χωρις να εχω αγχος και ενιωσα στον μυ εναν εντονο πονο και απο το πρωι τρεις φορες εχει μουδιασει το κεφαλι για τρια τεσσερα δευτερολεπτα.
να δωσω σημασια η να το θεωρησω συμπτωμα του αγχους.?
σορυ αν κουρασα