gay σχέση ενώ είσαι σε straight σχέση
Γειά σας..
Ευχαριστώ κατ αρχας εκ των προταίρων γιατιί χρειαάζομαι την όποια βοήθεια ή άποψη για το θέμα.
Λοιπόν, είμαι σε σχέση με έναν άντρα ένα χρόνο και δυο μήνες.Στους πρώτους κιόλας μήνες παραδεχτήκαμε ο ένας στον άλλον ότι και στους δυο μας αρέσουν και άτομα του ίδιου φυλου.Εδώ και καποιους μήνες γνώρισε έναν άνθρωπο διαδικτυακά και πολύ πρόσφατα γνωρίστηκαν και απο κοντά.(Του αρέσει σαν άνθρωπος και εμφανησιακά επισης, σεξουαλικά δεν έχουν προχωρήσει περα απο φιλιά).Μου το εκμηστηρεύτηκε πριν λίγες μέρες κ αυτο σε πολυ άσχημη ψυχολογική κατάσταση γιατι πίστευε οτι θα με πλήγωνε να το μάθαινα ή οτι θα έκανε κακό στη σχέση μας.Χάρηκα πολύ όταν μου το είπε και προσπαθησα να τον καθησυχάσω με πολύωρες συζητήσεις(για το πως νιώθουμε και οι δυο και το τι μπορούμε να κάνουμε) που ακολούθησαν.Καταλήξαμε την επόμενη μέρα να είμαστε όλοι μαζί στην ίδια παρέα, φερόμουν φυσιολογικά μα όταν φύγαμε και συζητάγαμε του είπα ότι στην αρχή ζήλεψα με ότι είδα αλλα μετα ότι ήμουν ενταξει με το θέμα.Την επόμενη μέρα δεν ήθελε να το συνεχίσει(ειναι πολυ πιεσμενος και φοβάται μηπως αυτο που παει να κανει πληγωσει καποιον ή χαλασει κατι) αλλα τον κανω να καταλαβει οτι δεν είναι ένα απλο φλερτ αλλα οτι κατι νοιωθει, και καταλήγουμε πάλι να είμαστε στην ίδια παρέα.Στην παρέα με είχε κ έχω παρουσιαστεί ως κολλητή του φίλη.Ζηλεψα όμως πολύ την δεύτερη φόρα μέσα στην παρέα, δεν άντεχα να βλέπω να τον μοιράζομαι(αν και εγω παλιοτερα του είχα πει οτι αλλο η σχέση με το αντιθετο και αλλο με το ίδιο φυλο, και δεν ενοοω συναισθηματικα, και ότι ως γυναίκα θα το εβρισκα εγωιστικό να έλεγα ότι μπορώ να του προσφέρω τα ίδια με έναν άντρα).Αν του πω πάλι ότι ζηλεψα απλα θα σταματήσει αυτό που έχουν με τον αλλον αντρα, αλλα πιστεύω ότι θα ήθελε να το συνεχίσει.Θέλω να είναι ευτυχισμένος.Τί μπορώ να κάνω?Ισως πρέπει να δω κάτι αλλιώς?