φοβία για δέσμευση...γιατί ι ιδέα σκοτώνει τη σχέση τα αίσθήματατα..το για πάντα σκοτώνει..τι φταίει?
ύπάρχει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις..υποφέρω από φοβία...πολύ δύσκολο. δεν το γνώριζα...όταν φτάνει η σχέσει στην δέσμευση ...βρίσκω τον ...κατάλληλο υπονομευτικό τρόπο να την τελειώσω.....η ιδέα σκοτώνει τα πάντα
τι να κάνω...με την δουλειά τα ίδια....
ξεκινάνω πάντα ΄καλά...όλες οι σχέσεις ξεκινούν καλά...καταλήγουν ....να πληγώνεται ο σύντροφός μου...δεν το αντέχω άλλο.
δεν το γνώριζα ...τελευταία μια πρώην φιλη μου που πέρασε γολγοθά μου έφερε ένα βιβλίο και μου άνοιξε ένα νέο κόσμο...τουλάχιστον μου άνοιξε τα μάτια...έριξε φώς εκεί που εγώ νόμιζα ότι ήμουν αλλάθητος και που πάντα έφταιγε κάποιος άλλος η κάτι άλλο.
το βιβλίο του ¨οι άνδρες που φοβούνται να αγαπήσουν ¨ ISBN:960-04-2272-9 STEVEN CARTER AND JULIA SOKOL: MEN WHO CAN'T LOVE...μου άνοιξε τα μάτια και μου έδειξε τουλάχιστον να καταλάβω ότι φταίω εγώ και όχι πάντα κάποιος σύντροφος , γείτονας , φίλος κλπ....φοβία...σε όλες μου τις εκφράσεις από την ποιό απλή πιστέυω μέχρι την ποιό πολύπλοκη....
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΠΈΡΑΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΌΜΟΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΥΠΝΩΣΗ..?