Γειά σας. Είμαι 29 ετών. Είμαι ομοφυλλόφιλος, κάτι που έχω συνειδητοποιήσει από την εφηβική μου ηλικία. Αυτό αρχικά μου δημιούργησε διάφορα προβλήματα, καθώς δεν μπορούσα να το παραδεχτώ, όπως κλείσιμο, καταθλιπτικές τάσεις κ.α.. Σιγά, σιγά όμως και με την βοήθεια τόσο κάποιων φίλων όσο και ενημέρωσης, κατάφερα να δεχτώ τον εαυτό μου. Η σεξουαλική μου ζωή στην συνέχεια ήταν και συνεχίζει να είναι αρκετά καλή. Προτιμώ τον παθηιτκό ρόλο όμως σε κάποιες περιπτώσεις ανταποκρίνομαι και στο αντίθετο. Μερικά χρόνια πριν ανακάλυψα πως μου αρέσει να ντύνομαι με γυναικεία ρούχα. Δεν μου έχει βγει να θέλω να εκδοθώ, απλώς να τα φοράω με τους ερωμένους μου, όταν αισθάνομαι άνετα μαζί τους. Επίσης όταν βρίσκομαι μόνος μου στο σπίτι, μου αρέσει να ντύνομαι με αυτά και να κοιτάζομαι στον καθρέφτη ή να με βγάζω φωτογραφίες. Θα ήθελα να τα φορέσω και δημόσια, όμως δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό, κάτι που δεν μου αρέσει. Επίσης να προσθέσω πως δεν μου έχει βγει να θέλω να αλλάξω φύλλο. Σε γενικές γραμμές πάντως, αυτή μου η τάση, παρ΄οτι την έχω αποδεχτεί σε αρκετό βαθμό, με έχει μπερδέψει. Έχω τις εξής απορίες. Έχει αυτό σχέση με την παρενδυσία, που έχω ακούσει πως θεωρείται ψυχολογική διαταραχή; Αν είμαι παρενδυτικός δεν θα έπρεπε να θέλω να είμαι συνέχεια ντυμένος γυναικεία; Δεν θα έπρεπε να μου έχει βγει από την παιδική μου ηλικία, κάτι που δεν μπορώ να θυμηθώ; Που μπορώ να βρω αξιόπιστες πληροφορίες για αυτό το θέμα; Θα ήθελα απαντήσεις γιατί αυτά που διαβάζω στον ιστοχώρο είναι αντιφατικά. Ευχαριστώ.