Originally Posted by
simetra
Σας εχει ποτε συμβει να εχετε ενστικτο για κατι σηλ να νιωθετε οτι κατι συμβαινει εντονα εκεινη την στιγμη που το σκεφτεστε?Δεν ξερω τι εχω παθει αλλα αισθανομε πολυ εντονα καποια πραγματα δηλ. οταν καποιος μου λεει κατι νομιζω οτι εχω μου λεει ψεματτα το νιωθω χωρις να χω αποδειξης αλλα το νιωθω τοσο πολυ που δεν με πειθει.Η χθες που ηταν πρωτοχρονια (παλιο ημερολογιο) πετυχα το φρουρι και ηξερα οτι θα το πετυχω χωρις αμφιβολια η σημερα στο σχολειο ο μεγαλυτερος βαθμος σε ολη την ταξη ηταν 14 και μολις πηρε ενα παιδι το γραπτο του ελεγε 14 απογοητευτικα για μια στιγμη που δεν πηρα εγω τον καλυτερο βαθμο αλλα μετα αμεσως σαν κατι να μου ελεγε οτι οχι εσυ τον εχεις παρει η αρχισα να το σκεφτομε και οντως πηρα 14,8!!Οταν μου μιλαγε μια κοπελα σημερα ενιωθα οτι μου λεγε ψεματα αναμφιβολα χωρις αποδειξεις και μετα επιβεβαιωθηκε.Το θεμα μου ειναι οτι οταν καποιος μου κρυβει κατι εχω παλι αυτο το ενστικτο αλλα δεν μπορω να πω πες μου τι μου κρυβεις η να πω με σιγουρια οτι μου λεει ψεματα και νιωθω τοσο ασχημα που δεν εχω αποδειξεις που δεν μπορω να κοιμηθω νευριαζω αλλα το νιωθω πολυ εντονα...Σας παρακαλω βοηθηστε με
Ευχαριστω για τον χρονο σας