τον ιουνιο εμφανιστηκε ο μπαμπας μου απο το πουθενα ειχα 19 χρονια να τον δω.χωρισε με τη μαμα μου και εξαφανιστηκε.βεβαια τα εφτιαξε με την καλυτερη φιλη της μαμας η οποια ειχε μια κορη που ημασταν και συμμαθητριες.Εγω τον δεχτηκα πισω με αποτελεσμα να εχω μπει σε μια περιεργη κατασταση με τη μαμα.η οποια μου λεει γιατι τον βλεπω και εχω παρτιδες μαζι του,την τεταρτη που μας ερχεται θα πρεπει να κανω στο μωρο μια επεμβαση στο παιδων κ στον γιατρο στον οποιο θα κανει την επεμβαση με πηγε ο μπαμπας.η μαμα μου μου ειπε να του πω να μη διανοηθει να πατησει το ποδι του εκει τελοσπαντων ψιλομαλωσα μαζι της και τωρα ειμαι χαλια.εσεις τι θα κανατε στη θεση μου ,τι να κανω ?δε θελω να την πληγωνω αλλα ασχετα με το τι εχει κανει αυτος τον θελω στη ζωη μου.αλλα κ αυτος εμφανιστηκε γιατι τον πιεσε η γυναικα με την οποια εχει σχεση.ξερω ειμαι χαζη,μια ζωη δεχομαι ανθρωπους πισω που με εχουν πληγωσει και παλι πληγωνομαι.σορρυ για το μεγαλο κειμενο.εντωμεταξυ εχω το αγχος για το μωρο γιατι θα κανει ολικη εχω κ ολα αυτα