Με αφορμή το θέμα ζήλεια από τομαζίνα και ένα άλλο, είπα να πω κι εγώ κάτι που δεν το χω πει ποτέ ως τώρα, τουλάχιστον όχι επιγραμματικά. Είμαι πολύ ανασφαλής στις σχέσεις μου με έναν άλλον. Στην τελευταία σχέση φαινόταν ότι το είχα ξεπεράσει, όμως αυτός είχε παράλληλη σχέση και έτσι ίσως πάλι τα ίδια τώρα. Λοιπόν, γενικά είχα κάνει μία σχέση και φερόμουν με πάρα πολύ ανασφάλεια, του έκανα συνέχεια σκηνές ότι θα με χωρίσει, επειδή πριν από αυτόν, όσοι μου άρεσαν, δεν είχε γίνει κάτι, μου άρεσαν και οι πιο ωραίοι βασικά, με έναν ωραίο πήγε να γίνει κάτι αλλά τελικά χάλασε, και έτσι ήμουν πάρα πολύ ανασφαλής. Και τελικά με χώρισε αυτός! Επίσης, είχα ακούσει ότι όλα τα αγόρια χωρίζουν τις κοπέλες τους, επειδή τις ήθελαν πχ μόνο για σεξ, και μου έχει καρφωθεί αυτή η ιδέα στο μυαλό, και μισώ τους άντρες. Πάρα πολύ, μου κάνουν κακό. Αφού έλεγα να γίνω λεσβία να γλιτώσω, αλλά φοβάμαι την κοινωνία και επιπλέον αυτά γίνονται μόνο για το σεξ, και όχι να έχεις κάποιον να σε νοιάζεται, κτλ, αλλά περισσότερο δεν μου πάει κιόλας. Τελοσπάντων, το θέμα μου είναι ότι είμαι ακόμα έτσι(ανασφαλής και μισώ τους άντρες, πιστεύω ότι θα με χωρίσουν ή θα με απατήσουν και δεν θα το μάθω), και έτσι πιστεύω όλες οι επόμενες σχέσεις μου (αν υπάρξουν) είναι καταδικασμένες. Παρακαλώ μην κάνετε επικριτικά σχόλια ή επίθεση. :) Ευχαριστώ.