Originally Posted by
elirene
Tον περασμενο απριλιο εγραφα για τα χαλια μου!
Ειχα ενοχλησεις στο στομαχι ολη μερα πνιξιμο, αναγουλες, καουρες, ξινιλες χωρις παθολογικα αιτια. Πηρα αντικαταθλιπτικα 20 μγ λαντοζ και ειδα θαυματα τα κοψα μετα απο 4 μηνες γιατι επαιρνα βαρος και τωρα δεν αισθανομαι καλα εχω φαει 5 πτι μπερ απτο πρωι και αισθανομαι οτι θα μου βγει κατι απτη μυτη σαν αναγουλα οχι ακριβως. Ειμαι στη δουλεια ουτε να φαω ουτε να πιω μπορω. Οι δικοι μου εχουν βαρεθει να με ακουνε να λεω πως δεν νιωθω καλα και ο φιλος μου το ιδιο και περαν του οτι δεν αισθανομαι καλα δεν παω και στην τουαλετα μεγαλο προβλημα εχω απο την παρασκευη να παω και τοτε πηγα με καθαρτικο φοβαμαι το πεπτικο μου συστημα ειναι διαλυμενο νιωθω..φοβαμαι μην παθω τπτ με τοσο λιγο που παω τουαλετα και με τοσο αγχος και δυσφορια που μου προκαλει το στομαχι απο το 2008, καθε μερα εχω συμπτωματα με τα λαντοζ συνηλθα κατα πολυ οχι οτι δεν με επιανε ομως ισως ηταν πιο ανεκτα τα συμπτωματα..φοβαμαι πως υποτροπιαζω και δεν την παλευω στη ζωη σερνομαι δεν με ικανοποιει τπτ και εχω μπλεξει και με τα ψυχοσωματικα απο το 08 και παει η ζωη μου..τι κανω τωρα εχω κουραστει δεν αντεχω αλλο ειμαι πολυ κουρασμενη απο οτι μου συμβαινει...??