ιδεοψυχαναγκασμος ή καταθλιψη
καλησπερα. οταν ημουν ακομα στο σχολειο με ειχαν πιασει τα υπαρξιακα μου αλλα το ξεπερασα σχετικα ευκολα μονη μου.απο τοτε ημουν πολυ καλα.περυσι ειχα δει κατι στην τηλεοραση που ο ενας αδερφος μαχαιρωσε τον αλλο και φοβομουν μην κανω κακο στους δικους μου.το ξεπερασα κι αυτο.τωρα αυτη την περιοδο εχω περασει παρα πολλα(κατακλιση γιαγιας,χειρουργειο γυναικολογικο δικο μου,θανατος μητερας )με εχουν ριξει ψυχολογικα και με χουν ξαναπιασει τα υπαρξιακα μου.σκεφτομαι οτι εχω κουραστει πολυ απο τη ζωη μου και πως θα μπορεσω να ζησω ολα τα υπολοιπα χρονια..γυρναει στο μυαλο η σκεψη μηπως να αυτοκτονησω.κι αυτο με αγχωνει τρομερα.πιστευετε οτι μπορει να το πραξω?αγχονομαι και μονο στην ιδεα.ενω εχω καλη διαθεση,ορεξη για φαγητο,βγαινω,περναω καλα..ειναι αυτη η σκεψη στο μυαλο μου που ωρες ωρες με αγχωνει και φοβαμαι μην κανω κατι και μετα δεν εχει γυρισμο.τρεμω...αλλα πως να ζησω τοσα χρονια ακομα αν ειναι ετσι η ζωη?ειμαι πολυ παρα πολυ κουρασμενη ψυχολογικα.καποιες στιγμες νιωθω και θλιψη...απο τι πασχω τελικα?μηπως ειμαι σοβαρα?μηπως τρελαθω?