Σοβαρά οικογενειακά προβλήματα
Καλησπέρα! Είμαι απεγνωσμένος και θα ήθελα πραγματικά τις συμβουλές και τη βοήθεια σας. Είμαι 30 ετών παντρεμένος με μια υπέροχη γυναίκα. Το πρόβλημα μου είναι η μητέρα μου και ο αδερφός μου. Από μικρό παιδάκι θυμάμαι πάντα να μου δημιουργούν προβλήματα και ποτέ να μη νοιάζονται για εμενα πραγματικά. Το μόνο που θυμάμαι από το σπίτι μου είναι οι μόνιμες φασαρίες. Φυσικά είναι μαλωμένοι με όλο μου το σόι και δεν έχουν σχέσεις, ούτε τυπικές, με κανέναν. Πάσχουν από μανία καταδίωξης και πιστευουν πως ενώ αυτοί δεν έχουν πειράξει κανέναν όλοι θέλουν το κακό τους. Η ζωή τους όλη είναι οι φασαρίες. Ευτυχώς η γυναίκα μου μ'αγαπάει πολύ και έχει απέραντη υπομονή και τους ανέχεται. Έχει τραβήξει και αυτή και η οικογένεια της πολλά και αυτό είναι που με τρελλαίνει. Τι φταίνε αυτοί οι άνθρωποι τους οποίους νιώθω πραγματική μου οικογένεια να τα τραβάνε όλα αυτά; Για να μη σας κουράζω άλλο, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν αντέχω άλλο. Με έχουν γονατίσει. έχω γίνει νευρικός και μόνο που βλέπω το όνομα τους ως εισερχόμενη κλήση ανεβάζω πίεση. Δεν αντέχω άλλο!!!! Εδώ και αρκετό καιρό θέλω να τους κάνω εντελώς πέρα αλλά η γυναίκα μου λέει να κάνω υπομονή. Πιστευει πως αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα δημιουργήσουν πολλά προβλήματα σε εμάς αλλά κυρίως στην οικογένεια της. Αυτό το ξέρω κι εγώ. Πραγματικά δεν ξέρω τι είναι ικανοί να κάνουν. Εδώ ένα τηλέφωνο δεν σηκώνουμε και πάνε και χτυπάνε πόρτες και φωνάζουν στα πεθερικά μου ότι τους γράφουμε. Δεν θέλω άλλες φασαρίες. Θέλω να ηρεμήσει η ψυχούλα μου. Δεν θέλω να τους ξαναδώ. Ξέχασα να αναφέρω ότι ζούμε όλοι σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Πως μπορώ να τους απομακρύνω; Μπορώ να κάνω ασφαλιστικά μέτρα ή κάτι να προφυλάξω τους ανθρώπους που αγαπώ;