Πολλοι αριθμητικοι περιορισμοι...
Καθως προσπαθουσα να στειλω σημερα ενα ευμεγεθες προσωπικο μηνυμα, σκεφτηκα οτι το φορουμ συνεχιζει να θετει χαμηλα αριθμητικα ορια σε πολλες παραμετρους της χρησης του. Ο μεγιστος αριθμος μηνυματων που μπορουν να αποθηκευτουν παραμενει στα 50, το μισο απο το αντιστοιχο οριο του προηγουμενου φορουμ για το οποιο ειχαν ηδη παραπονεθει καποιοι... Το οριο των 5000 χαρακτηρων στην εκταση ενος προσωπικου μηνυματος περα απο υπερβολικα μικρομ φαινεται να ερχεται σε αντιθεση με τον αντιστοιχο περιορισμο για τις δημοσιες καταχωρησεις, που ειναι στο διπλασιο αριθμο χαρακτηρων. Ο τελευταιος μου φαινεται επισης περιοριστικος. Αλλα και το οριο των 200 χαρακτηρων για τις υπογραφες σε ενα φορουμ με πολυ μεγαλη αναλογια αναμεσα στο μεγεθος γραμματοσειρας και το ευρος των πλαισων των ποστ. Αν μη τι αλλο μια φουρκωμενη γραμματοσειρα με χρηση του font η με πολλα line breaks ειναι πολυ πο επιφοβη απο μια υπογραφη ας πουμε 1000 χαρακτηρων μοιρασμενων σε δυο σειρουλες... που το ματι ευκολα προσπερναει αν θελει.
Σε μικροτερο βαθμο κατι παρομοιο νομιζω συμβαινει και με το ρεπ - αν το οριο ειναι οντως στο 20, θαρρω πως υπερβαινει και τον συνολικο αριθμο των ατομων που συνεισφερουν συστηματικα σε επιπεδο υποστηριξης... Χρησιμοποιω το τελευταιο απλως σαν μετρικη - μου φαινεται πως απο ενα σημειο και μετα και αφου εχει απονειμει καποιους ποντους, βρισκεται κανεις στο περιμενε για να εγγραφει καποιο νεο μελος που θα βοηθαει συχνα η καποιο αλλο να συνεισφορει πιο περιστασιακα, ωστε να συμπληρωθουν οι 20 βαθμοι και να μπορει κανεις να παρει εκ νεου αμπαριζα ολους του "παλιους" με χρονικη σειρα, σε εναν νεο γυρο ρεπ που κι αυτος θα φρακαρει μετα απο τα γνωστα 20 ατομα... Δεν γινεται τουλαχιστον να "απελευθερωνεται" ο καθε βαθμος που εχουμε δωσει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα?
Δεν ξερω αν ξεχασα καποιο αλλο οριο αλλα τα παραπανω ηδη μου φαινονται αρκετα περιοριστικα ως εχουν... Αν συντρεχει καποιος λογος για την διατηρηση τους, θα μπορουσαμε εστω να ανοιξουμε μια συζητηση πανω σε αυτο εμεις και η διαχειρηση?