...δεν ξερω τι τιτλο να βαλω...
γεια σας ;)
ειμαι σιγουρη οτι εδω θα υπαρχουν ανθρωποι που θα με καταλαβουν κ γιαυτο μπαινω στη διαδικασια να σας γραψω αυτα που σκεφτομαι κ βλεπω...
υπαρχουν παρα πολυ ανθρωποι που εχουν προβλημα κ εχουν καταθλιψη εχουν χιλια δυο αλλα δεν το αποδεχονται και κατακρινουν τουσ αλλους που εχουν πολυ μεγαλους προβληματισμους !
λενε !! πχ α αυτος εχει μεγαλα ψυχολογικα προβληματα...
ναι !!!! και ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !???
ΟΛΟΙ εχουμε απλα καποιοι εχουν το θαρρος και τα βλέπουν κ προσπαθουν να τα λυσουν...
εγω να πω την αληθεια οταν ειδα τι προβληματα εχω επαθα τετοιο σοκ που εγιναν πιο μεγαλα δεν ηξερα πως να τα αντιμετωπισω...ειμαι 23
1.ειμαι υπερκινητικη
2.εργασιομανεις
3.αναποφασιστη
4.υπεραισιοδοξη
5.υπερκαταθλιπτικη
6.εχω τασεις αυτοκτονιας ( εχω κανει μια αποπειρα ) :(
7.εχω αυπνιες, υπνικες παραλυσεις
8.διαταραχες στην διατροφη στο στομαχι
9.αγχοσ!!!!!!!!!!!!!!
10.ειμαι τελειομανεις!!!
11.ειμαι πολυ καλος ανθρωπος,τοσο που δεν ειναι πρωτερημα αυτο στη ζωη μου αλλα μειονεκτημα !! πιστευω πως καταλαβαινεται γιατι ...αλλα ακομα πιστευω οτι θα υπαρξουν ανθρωποι που θα εκτιμησουν ...!αλλα ακομα και αν δεν γινει ποτε αυτο..
εγω δεν θελω να αλλαξω ..με φθειρει πολυ ψυχολογικα αυτο...
αυτο το καιρο παλευω στο να μη βγαλω το κακο μου εαυτο...δεν ειναι οτι δεν ειμαι πονηρη εξυπνη ...να φερθω οπως οι αλλοι απλα το ηθος μου δεν μου το επιτρεπει..
ειναι ασχημο να ξερεις οτι ο κοσμος σε θεωρει αδυναμο κ αφελη !( χαζο !)
επειδη πολυ απλα εισαι καλος κ σωστος κ δεν αντιδρας !!
12.ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΩ ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ
...ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΠΟΥ...
αμα αρχισω να γραφω δεν θα σταματησω ποτε !
λοιπον ! νομιζω οτι εχω μεγαλο προβλημα...
γενικα πιστευω οτι αμα το δεις το θεμα συνολικα ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ...
παω απο το ατομικο προβλημα στο γενικο...
πρεπει να αντιδρασουμε...
γενικα...
γιατι εχουμε αγχοσ?γιατι??δεν αισθανομαστε αρκετοι?γιατι ολα αυτη η κυκλοθυμια?το να μη βρισκουμαι χαρα στα απλα πραγματα ?να μην βρισκουμαι ονειρα να μας κανουν να παλεψουμαι ?
ΓΙΑΤΙ???ΟΛΑ ΑΥΤΑ ???ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ?Κ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ>...
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΣΙ?καθημερινα μας προβαλλουν κοινωνικα προτυπα τελεια μοντελα της ανθρωποτητας κ θελουν να γινουμε κ εμεις ετσι (πραγμα αδυνατο )
κ ολα αυτα για το δικο τους κερδοσ...πρεπει να αντιδρασουμε σε ολα αυτα που μας εφεραν σαυτη τη κατασταση κ να παλεψουμε κ ατομικα αλλα κ συνολικα για να εχουμε ενα καλυτερο αυριο.εγω πιστευω οτι πρωτα πρεπει να γνωρισω τον εαυτο μου κ να τον αποδεχτω οπως κ να ειναι κ σιγα σιγα να προσπαθησω να τον κανω καλα
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ...ΔΕΝ ΑΝΑΛΥΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ !! :)))))))
ΑΠΛΑ αναφερω τι πιστευω πολυ γενικα :)
ειλικρινα περιμενω ελαχιστοι να με αντιληφθούν ..ευχομαι καποιος να σχολιασει να πει την αποψη του πανω σαυτα τα θεματα που εχω θιξει.