Πως ομως??????????
Πως ομως??????????
ζωντας τη ζωη που εχουμε! ζωντας την καθε στιγμη! :)
βρισκοντας ευτυχια κ χαρα κ ικανοποιηση σε αυτη εδω τη ζωη που εχουμε!
αν σκεφτεις πως ο θανατος ειναι κατι το αναποφεκτο, συμβιβαζεσαι με την ιδεα. εμας βεβαια δεν μας απασχολει γιατι ειμαστε μικροι.......οσο πιο νεος τοσο δεν σκεφτεσαι καν πως σε αγγιζει ο θανατος.
το καλο ειναι πως δεν ξερεις ποτε θα σου ρθει οποτε ποιο το νοημα να φοβασαι :p
οπως λεει, να ζουμε την καθε μερα σαν να ναι η τελευταια. ισχυει. ειναι τρομακτικος ο θανατος αλλα υπαρχουν κ πιο τρομακτικα, οπως η κολαση στην γη. περισσοτερο φοβασαι την ιδεα μιας ασχημης ζως, παρα ενος αναποφεκτου θανατου,,,,....
ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΖΟΡΜΠΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ "ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ", "ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕ ΦΟΒΟΥΜΑΙ,ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΛΕΩ ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.ΟΧΙ,ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΛΕΥΤΕΡΟΣ;ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ!ΟΧΙ,ΔΕ Θ'ΑΠΛΩΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΑΡΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΦΑΞΕ ΜΕ,ΑΓΑ ΜΟΥ, Ν'ΑΓΙΑΣΩ!" ΤΕΛΙΚΩΣ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΖΩΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΧΕΡΙ, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ!!!
στα λογια μ ερχεσαι. η ζωη ειναι το δυσκολο. ο θανατος ειναι μια στιγμη
βεβαια υπαρχουν κ περιπτωσεις που ζεις, γνωριζοντας πως απο στιγμη σε στιγμη θα ρθει ο θανατος (ειτε απο καποια ασθενεια ειτε απο κατι αλλο, πχ σε εχει πιασει ενας μανιακος σε εχει στο υπογειο και σε βασανιζει με εργαλεια και σου μπιγει καρφια στα ματια μεχρι σιγα σιγα να πεθανεις) και αυτο ειναι χειροτερο
καλημερα baby giiiirlllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειδα αγριεμενα ονειρα το βραδυ κ ξυπνισα με μια αισθηση βασανισμου ;p