ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ
Πηγα σημερα και με κρατησε μιση ωρα και οχι μια ωρα που ειναι το κανονικο.Και τον πληρωσα κανονικα, 70 ευρω.Ελεος.Δεν ενιωσα ανετα να του κανω παρατηρηση και εξαλλου το μονο που ηθελα ηταν να φυγω.Σημερα με εκανε να νιωσω αβολα.Με κοιτουσε με αυτο το βλεμμα λες και με λυπαται, λες και...δε μπορω να το εξηγησω.Με ρωτουσε διαφορα πως παει η σχολη, πως τα περναω, τι κανουν οι φιλοι μου, οι γονεις και απαντουσα και μετα με κοιτουσε και εγω του ελεγα "γιατι με κοιτατε ετσι;".Με εκανε να νιωσω πολυ αμηχανα.Μετα επειδη δεν ειχα και τι αλλο να του πω, του ειπα οτι στο μπουφαν εχω κατι σκουπιδακια.Τι ηθελα και το πα; Μου ειπε να τα βγαλω να τα πεταξω κι εγω ο χαζος δεχτηκα.Μετα ειδα κατι και κολλησα.Αυτος ομως μου ειπε οτι καλο θα ειναι να μην το ξαναδω.Μετα απο λιγο με αφησε να το δω για 5 δευτερολεπτα αλλα ηταν πολυ περιεργο.Δεν καταλαβα τι ηταν.Ηθελα να το παρω μαζι μου.Δε με αφησε.Του δωσα τα 70 ευρω και εφυγα με πολυ αγχος και θυμο.Παρα πολυ θυμο.Τον πηρα μετα τηλεφωνο και του ζητησα να το κρατησει.Με εχει αγχωσει πολυ.Αυριο μου ειπε να ξαναπαω για εκθεση αλλα δεν εχω καμια ορεξη.Βαρεθηκα.Δεν αντεχω αλλο.Νομιζω οτι με κανει χειροτερα.Με καταπιεζει.Ξερω εκ των προτερων οτι θα παω και θα μου χαλασει η διαθεση.Ξερω οτι θα σταματησει συντομα αυτο.Απο μονο του.Σιγα σιγα το αποβαλω.Δε θελω πια να πηγαινω εκει περα.