ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
Με λόγο την αφορμή, την αγάπη και το ενδιαφέρον
θέλησα να ψάξω και να ενημερωθώ στο ιντερνετ σχετικά με αυτό που του συνέβει σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο...και έπεσα πάνω στις συζητήσεις σας...
Πρόκειται για πολύ δικόν μου άνθρωπο..τον αδερφό μου.:(:(
Πριν 4 μήνες, επι μια βδομάδα όπως μου έλεγαν οι δικοί μου άνθρωποι (δεν ήμουν παρόν-μένω αλλού) καθυστερούσε να απαντήσει σε ερωτήσεις άλλων, ήταν διαρκώς αφηρημένος...έκανε κάποιες περίεργες ερωτήσεις π.χ. για κολόνες κτλ ώσπου ένα πρωί σηκώθηκε χωρίς να μπορούν οι δικοί μου να τον ντύσουν, είχε τα μάτια του κλειστά, βέβαια απαντώτας όποτε μπορούσε... Οι δικοί μου δεν ήξεραν τι μπορεί να ήταν, ίσως η εξεταστική της σχολής να τον είχε κουράσει. Για να μην τα πολυλογώ νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο για 2 εβδομάδες έχοντας οι γιατροί κάνει διάγνωση για ψυχωσικό επεισόδιο.Πρόκειται για θαυμάσιο παιδί, ευαίσθητο και άτομο που κλεινόταν και δεν έλεγε ποτέ τα προσωπικά του προβλήματα και σκέψεις...Ίσως να φταίμε εμείς για αυτό...:(
Απο τότε που του συνέβει αυτό παίρνει κάποια φαρμακα και απο 3 που ήταν την μέρα τώρα είναι 2... θα σας πω κάποια στιγμή ποια είναι αυτά..
Να τονίσω κατα την διάρκεια του περιστατικού ότι δεν έκανε "κινήσεις", δεν έβριζε, δεν είχε τάσεις "φυγής" και όποτε ήθελε να πάει τουαλέτα το έλεγε κτλ
Γνωρίζω πολύ καλά ότι ένας γιατρός είναι αρμόδιος για αυτό το θέμα και όχι εμείς αλλα θα ήθελα να μάθω ότι μπορώ απο εσάς....αν πρόκειται για κάτι σοβαρό.
Διαβάζοντας απο εσάς ότι μπορέι να χρειαστεί η θεραπεία χρόνια ή για πάντα δεν σας κρύβω ότι απογοητεύτηκα..
Εζησα τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μου εκείνες τις μέρες βέβαια απο την μία δοξάζω τον κύριο και λέω ότι θα μπορούσε να είναι κάτι χειρότερο..
Οποιαδήποτε γνώμη-άποψη πάνω σε αυτό το θέμα είναι ευπρόσδεκτη.Σας ευχαριστώ..