ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΣ ΣΕ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ?
Εδω και καιρο ειναι ενα ζευγαρι που ξερω που βγαιναμε συχνα πυκνα για καφε, δεν τους ηξερα πολυ καιρο, 2-3 μηνες. μετα απο μερικες φορες που βγηκαμε ειχανε δειξει πως θελουν απο μενα κατι παραπανω, οχι μονο σεξ ομως, σχεση! τεσπα στην αρχη το σκεφτομουνα αλλα μετα μετανιωσα γιατι ειδα πως ειναι τυποι κολιτσιδες, ειδηκα ο αντρας. η κοπελα ητανε πιο χαλαρη, αλλα απο ενα σημειο κ μετα αρχισε κ κεινη συνεχως να μ λεει να βγουμε κ να μ στελνει καθε λιγο κ λιγακι μνμτα στο κινητο! συνεχιζε να στελνει κ ο αλλος κ ειχα λοιπον αρχισει να εκνευριζομαι, κ εβρισκα δικαιολογιες να μην βγαινω πια μαζι τους.
μετα απο λιγο επαψα να μαι ευγενικη γιατι συνεχισαν να μου τα πριζουνε κ οι 2 τους μαζι, κ να παρακαλανε να με δουνε, γιατι λεγανε πως ειδαν κατι σε μενα κ με θελουνε πολυ κ με εχουν ερωτευτει παραφορα!!!!! ηταν ελεηνο να το ακουω κ ακομα πιο ελεηνο να βλεπω 2 ατομα να παρακαλανε σαν γυφτακια για κατι! ειπα λοιπον στα ισα πως δεν θελω πια να χω σχεσεις μαζι τους!εκει ηταν που αρχισε το πανηγυρι.......αυξησαν τα τηλς κ τα μνμτα κ οσο δεν απαντουσα, συνεχιζανε στελνοντας φωτος κ παρακαλια κ ερωτικα μνμτα κ εικονιτσες κλπ κλπ
δεν ηθελα και πολυ κ εστειλα πως αμα με ξαναενοχλησουνε (στον αντρα αυτο) θα δωσω το νουμερο του κ θα παω δικαστικως. εστειλε οτι δεν ειναι ανθρωπινο να πληγωνω ετσι την γκομενα του κ κεινον (ελεος δλδ ψυχακιδες) και οτι να αφησω τις απειλες γιατι θα συμβαι κατι τις επομενες μερες!!!! φυσικα αυτα ειναι κουφιες απειλες, επειδη φυσικα εκτος απο το κινητο μου δεν εχουν κανενα αλλο στοιχειο για μενα! κοιταω ΠΟΤΕ να μην δινω προσωπικες μ πληροφοριες! ουτε καν αν μενω σε σπιτι η καλυβα. ξαναστειλα πως δεν θελω να με ξαναενοχλησουνε, και οτι δεν μασαω απο βλεκειες και αυτος συνεχισε να λεει πως εχει φαει κολιμα η γκομενα του μαζι μου κ θελει να εξηγησω τον λογο που δεν θελω πια να τους βλεπω (ο οποιος ειναι προφανες απ οτι καταλαβατε).
μετα απ ολο αυτο το σκηνικο κ ενω σταματησα να απανταω κ να δινω σημασια, αυτος συνεχισε να μ στελνει πως θα το μετανιωσω και οτι θελει εξηγησεις και γενικα απειλες, οι οποιες φυσικα ΔΕΝ στεκουνε απλα νομιζει πως ειμαι 15 χρονων κ οτι θα φοβηθω! αλλα εμενα εχει αρχισει να με εκνευριζει αφανταστα! κρατησα τα μνμτα με τις απειλες και θελω να μαθω αν μπορω να κανω καποια ανωνυμη καταγγελια η οτιδηποτε, εχοντας αριθμο και αποδεικτικα στοιχεια στο κινητο μου