Μετά απο χρόνια προσπάθιας να βρώ και εγω εναν σιντροφο. μετα απο επαναλιμένες προσπάθιες.(δοκίμασα οτι διποτε μπορεσα να φανταστώ). απογοιτέφτικα πάλι. η τελεφτέα φορα που απετιχα πριν λιγες μερες ηταν το τελιοτικο χτιίπιμα,ηταν η πρωτη φορα που ειχα λιγη καλη ανταποκριση απο εκίνη. δεν εχω διναμη για τιποτα ειμαι στιν μεση της εξεταστικης τρεμω ολοκλιρος καπου καπου με κοβετε η ανασα ποναο στο στιθος δεν μπορω να διαβασω λεξι και φοβάμε θα αποτιχω και εδω. νιοθω αδικιμένος... δεν καταλαβένω γιατι δεν εχω μια εφκερια και εγω. δεν ειμαι ασχιμος ειχα χουμορ ολοι μου οι φιλοι στιριζονται σε μενα με εμπιστεβοντε βοειθαω τους παντες να σικονουν τα βαροι τους. ειμαι ευγενικος ανεκτικος κατανοιτικος ανιχτομιαλος ΓΙΑΤΙ δεν τα καταφερνω ποτέ, κάνω τα παντα, καταντισα να παρακαλαο γονατιστος για λιγη ανταποκριση στην αγαπη που εχω να προσφέρω, απλά γιατι εγώ να μην αξιζω να ερωτεφτω. η τουλάχιστον να ειχα την ευκερια μια φορα μονο να καταλαβω. μπορει οντος να μην αξίζω να με αγαπισουν εμένα. ειμαι καταντια σκετι, ειμαι 21 χρονον και τρεμω στην ιδεα να πλιγωθώ και παλι.
an katalavei kapios ti egrapsa kai voithisi. tha to ektimousa poli. an den vgrazei noima to keimenw sory.