Καθομουνα την Κυριακη το μεσημερι στον υπολογιστη του σπιτιου μου στο δωματιο που συνδεεται με το υπνοδωματιο που κοιμαμαι με την αδερφη μου και ακουσα ψιθυρους. νομιζα πως η αδερφη μ κανει πλακα (γιατι το κανει μερικες φορες, χαζα αστεια του στυλ να μ ψιθυριζει και να λεει ''σκοτωσε το μπαμπα και την μαμα'' και τετοια) κ της φωναξα αν μ ψυθιριζει κατι, αστειευτικε κ ειπε ''ναι αλλα δεν κανεις αυτο που σ λεω''!σημειωση πως ειχα βουλωμενα αυτια ολη τη βδομαδα και δεν ακουγα καν κανονικα αλλα δεν σκεφτικα το πως εγινε κ ακουσα τον ψιθυρο.
την επομενη μερα βραδυ ημουνα στον ωριλλα να ξεβουλωσω τα αυτια μου και οταν εγινε η δουλεια μπηκα ασανσερ και κατεβαινα ωσπου ακουσα παλι το ιδιο σαν ψιθυρο με ανασα. δεν ενιωσα ανασα απλα ακουσα. οταν ηθελα να στηθω να συγκεντρωθω στο ακουσμα σταματησε γτ ηταν στιγμιαιο. εχω μαθει να ακουω τις καμπανουλες τις οποιες εχω ακουσει σε ολη μ την ζωη 4 φορες και απο την 2η και μετα δεν πανικοβαλλομαι, ομως ψιθιριστα δεν εχω ακουσει ποτε μου.
χωρις να με πιανει πανικος αλλα να το σκεφτομαι πηγα για καφε με την αδερφη μ κ την κολιτη μ κ μιλαγαμε λεγαμε βλακειες κ πεταγετε η αδερφη μ κ λεει στην αλλη ''η χαζη χτες με ρωταγε αν της ψιθυριζα!!!χαχαχαχα'' και γελαγε! την ρωταω αν οντως τελικα μ ψυθιριζε και ειπε οχι και μαλιστα νομιζε πως εγω της εκανα πλακα.
ανησυχησα λιγο αλλα παλι ειπα θα ναι συμπτωμα απο κατι κανα μικρο σχιζοεπεισοδιο οπως τα αλλα, επειδη ειμαι στρεσσαρισμενη τελευταια με το φαι κλπ, κ πηρα παραπανω xanax οπως μ χει πει ο γιατρος να κανω σε τετοιες περιπτωσεις. μετα πηγα για υπνο
ειδα στον υπνο μου (δεν ηταν λογω των φαρμακων) 1 σκια να με κοιταει επιμονα αλλα ειχα παγωσει λεει και δεν μπροουσα να μιλησω μετα η σκια φωναξε αλλες 3 σκιες και καθοντουσαν γυρω μου με μενα στην μεση. παλι κοιταζα αταραχη χωρις ομως να μπορω ν αμιλησω. ξυπνισα ιδρωμενη αλλα με κρυαδες αποτομα επειδη χτυπησα το χερι μ στο στρωμα, πραγμα που κανω συχνα και ξυπναω κ την αδερφη μου οποτε το κανω.
την επομενη ειπα το ονειρο στον ετσι κ μ ειπε πως αυτο ηταν η μορα. εχω ξανακουσει απο εναν πρωην μ πως το χε παθει κ δν μπορουσε να κουνηθει κ ελεγε πως αν σου μιλησει και της απαντησεις πεθαινεις.
εχω την εντυπωση πως ηταν εκεινη που μου ψυθιριζε 2 μερες, για να προετοιμαστω να την δω. δεν πιστευω πως παραλογιζομαι. ομως ειμαι ψυχραιμη και αναισθητη λογω των φαρμακων (επιμενω σε αυτο) , και δεν φοβαμαι. ειναι λογικο να μην φοβαμαι?
γιατι να θελει η μορα να σκοτωσει. εχει τυχει σε καποιον? υπαρχει καποιος που να της απαντησε?