Νιωθω πολλες φορες στη διαρκεια της μερας οτι το μυαλο μου κολαει.Το εχει κανενας αυτο το συμπτωμα και αν ναι τι κανει γι αυτο?
Printable View
Νιωθω πολλες φορες στη διαρκεια της μερας οτι το μυαλο μου κολαει.Το εχει κανενας αυτο το συμπτωμα και αν ναι τι κανει γι αυτο?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...g9B6duI82Ihgeo
Πότε "κολλάει" το μυαλό μας
Το άγχος, η κούραση, η πείνα και η συγκινησιακή φόρτιση είναι μεταξύ των παραγόντων που μπορούν να μπλοκάρουν τη μνήμη, χωρίς να υπάρχει διαταραχή. Η πρόσκαιρη απώλεια μνήμης συμβαίνει σε όλους.
Αναλυτικότερη ενημέρωση στο αρχείο που επισυνάπτεται.
Πηγή: Έθνος 4-11-2008
Το χω και γω και παιρνουμε τα ιδια φαρμακα μιχαλη.Λες να ναι απο τα χαπια?Γιατι και γω σκεφτομουνα συνεχεια σαν και σενα.Αληθεια ξες ποσο βαρυα ειναι τα χαπια που παιρνεις σε αναλογιες με αλλα χαπια?
δργδφηγηγφδηγφ
Skiaxtro νομιζω οτι ειναι απο την ψυχωση και οχι απο τα φαρμακα.Νομιζω οτι ειναι αρκετα βαρια τα φαρμακα που παιρνουμε αλλα δεν ξερω σε σχεση με αλλα.
εγω θα το ξαναπω ολα τα φαρμακα που παιρνουμε εκτοσ απο σερντολεκτ και λεπονεξ αυξανουν τα αρνητικα συμπτωματα
Αληθεια pad?Δηλαδη οταν λες τα αρνητικα συμπτωματα ποια εννοεις?Την απαθεια,την ελλειψη κινιτρου,την βαρεμαρα,που δεν ειμαστε κοινωνικοι και αλλα?Αυτα εννοεις?Δεν το ηξερα οτι το κανουν αυτο τα φαρμακα.Εγω παιρνω το zyprexa.
Δεν το ξέρουμε αυτό Μιχάλη. Είναι πιθανόν,αλλά δεν υπάρχουν αποδείξεις.