Παιδιά τώρα που έρχεται η μερα του Αγιου Βαλεντίνου πείτε καμια ιδέα για να πάρω δώρο στην κοπέλα μου είμαι 18 χρονών και διαθέτω μέχρι 35 ευρώ!είμαι και φοιτητης αρα no money
Printable View
Παιδιά τώρα που έρχεται η μερα του Αγιου Βαλεντίνου πείτε καμια ιδέα για να πάρω δώρο στην κοπέλα μου είμαι 18 χρονών και διαθέτω μέχρι 35 ευρώ!είμαι και φοιτητης αρα no money
παρτης κανενα ωραιο στριγκακι
κατι πιο ρομαντικό:p
Φιλε μου ριξε μια ματια εδω.
http://hearts4love.110mb.com/
παιδιά πριν 3 μήνες με χώρισε για λόγο λίγο περίπλοκο ενώ με αγαπούσε πολύ σε λίγες μέρες γιορτάζει και θέλω να τις στείλω ένα δώρο για να μπορέσω να τα ξαναβρούμε δεν με ενδιαφέρει το κόστος.... έχω σκεφτεί να τις κάνω δώρο εισιτήρια για να πάμε διακοπές μια και ξέρω ότι το ήθελε πολύ αλλά δεν ξέρω πως να τις τα στείλω... καμιά βοήθεια???
Ταξιδι στο Παρισι! ή στην Πραγα! Πως να της τα στειλεις?? Καμια φιλη της ξερεις?? ααα...και εχεις μαθει νεα της τελευταια?? μη βρεθεις προ εκπληξεως...
ολες οι φιλες τις που ξέρω δεν με πανε γιατι ζηλεύουν πολυ οπότε μονο με courier μαλον :/
ολες οι φιλες τις που ξέρω δεν με πανε γιατι ζηλεύουν πολυ οπότε μονο με courier μαλον :/
οσο για νεα τις δεν μπορω να μαθω γιατι δεν μου λενε μονο σε μια εβδομαδα που θα παω εκει να δω αν ειναι με κανεναν αλλο :/