Δουλειά που να σου αρέσει.
Γεια σε όλους.Θα ήθελα να αναφερθώ σε ένα θέμα που με προβληματίζει πολύ και πιστεύω αρκετούς νέους ανθρώπους.Είμαι από τους ανθρώπους που δεν ήξερε τι θέλει να σπουδάσει ούτε τι θέλει να κάνει "όταν μεγαλώσει".Έτσι επέλεξα μια σχολή που δε με ενδιέφερε σαν αντικείμενο αλλά θεωρούνταν ότι έχει σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση,έκανα και το μεταπτυχιακό μου και μετά ψάξιμο.Εργάζομαι τα τελευταία 2,5 χρόνια ως γραμματέας σε διάφορες εταιρίες (όχι σχετικό με αυτό που σπούδασα) αλλά δε μου αρέσει το αντικείμενο.Ξέρω ότι στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε το να έχεις μια δουλειά είναι "δώρο Θέού" και τη συγκεκριμένη που είμαι τώρα τη βρήκα έπειτα από πολύ ψάξιμο.Όμως με προβληματίζει και με αγχώνει πολύ το γεγονός ότι δεν είμαι ευχαριστημένη,δε βρίσκω κάτι που να μου αρέσει ούτε στο περιβάλλον της εργασίας μου ούτε στην ίδια την εργασία και στις αρμοδιότητές μου με αποτέλεσμα να πέφτει η απόδοσή μου,να αγχώνομαι γι'αυτό και να γίνεται ένας φαύλος κύκλος,δεν πηγαίνω με χαρά στη δουλειά μου,αγχώνομαι,πέφτει η απόδοσή μου κλπ.Το πρόβλημά μου έγκειται στο εξής και ζητώ τη συμβουλή σας αν έχετε περάσει από παρόμοια κατάσταση:Ψάχνομαι πολύ ως προς το να βρω τι είδους δουλειά θα μου άρεσε να κάνω,σε τι είδους περιβάλλον και με τι αντικείμενο.Δεν μπορώ όμως να βρω κάτι συγκεκριμένο.Γνωρίζετε πως θα μπορούσα να βοηθηθώ σε αυτό το θέμα;Το ξέρω ότι υπάρχουν σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού μα να πω την αλήθεια δεν έχω ιδιαίτερη εμπιστοσύνη.Έχω ψάξει πολύ στο ίντερνετ αλλά δεν έχω βρει κάτι που να με βοηθήσει.Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι,οτιδήποτε,ακόμη και αν γνωρίζετε κάποιον καλό επαγγελματικό σύμβουλο,κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.