Μου αρεσουν μονο οι αρρωστες
σ'αυτο το συμπερασμα καταληξαν σπουδαιοι ψυχολογοι του φορουμ, και δε μπορω με τπτ να τους το αρνηθω.
κι οταν λεω αρρωστες, δεν εννοοω αναπηρες, κουφες, τυφλες... αλλα αρρωστες στο μυαλο, διαφορετικες, να ξεχωριζουν καπως με τον τροπο σκεψης τους, να ξεχωριζουν γενικοτερα! οπως ακριβως τις περιεγραψε η RainAndWind. αντικοινωνικοτητα και ψυχοπαθεια εννοουνται, ενω τα οποιας λογης ενδιαφεροντα (εξαιρειται το κουτσομπολιο με φιλες και το καφεδακι, που δε μετρανε) ειναι bonus χαρακτηριστικα, μαζι με οτι αλλο καλο εχει η καθεμια.
δε ξερω αν θεωρειται ανωμαλια, για μενα παντως που δοκιμασα και σχεση με τελειως φυσιολογικες, δεν πετυχε, το εχω πει επανηλειμενα. τις περισσοτερες τις βλεπω ετσι, γιαυτο και μου φαινονται ιδιες και τις προσπερναω. κι εκεινες βεβαια μπορει να φοβουνται ή να με βλεπουν καπως, δε ξερω, αλλα καλα κανουν!
ειναι τοσο κακο και δυσκολο πια να το καταλαβεται αυτο το πραμα, που με εχετε χαρακτηρισει καμποσες μαλακιες, απο τον μπραβο τελευταια, μεχρι εγκληματια, μεχρι διαδικτυακο πρεζακι, μεχρι οτι αλλη ανοησια μπορει να διαβασει κανεις απο τους καθως πρεπει υγιεστατους γυναικειους εγκεφαλους που συχναζουν εδω μεσα.