Ακουω ιδεες , εαν ακουσω καποια καλη που να μου κανει κλικ θα την υλοποιησω:)
(Ασχολουμαι λιγο με την κατασκευη web sites αυτη την περιοδο).
Printable View
Ακουω ιδεες , εαν ακουσω καποια καλη που να μου κανει κλικ θα την υλοποιησω:)
(Ασχολουμαι λιγο με την κατασκευη web sites αυτη την περιοδο).
Αχ τι καλα! θες να κανεις και την επαγγελματικη μου ιστοσελιδα....τσαμπα ε? νοου μανεη νοου χανεη....
τι ακριβως θες?
εγω δεν εχω καμια σχεση με τεχνολογια αλλα πες τι ακριβως ρωτας μπορει να εχω καμια ιδεα!!!
Εμ ιδεες για να φτιαξω σαιτ...πχ φτιαξε ενα σαιτ να ψηνει καφε λολ...βασικα πρωτοτυπες ιδεες , μηπως βρω κατι να κατασκευασω:)
Μπορεις να φτιαξεις ενα γουεμπ σαητ
στο οποιο να παρουσιαζονται π.χ. ετσι ζεστα και ομορφα
ολα τα λογια που εχουν ειπωθει απο ανθρωπους με εμπειρεια σχιζοφρενειας εδω σε αυτο το φορουμ
αλλα να παρουσιαζονται σαν σε βιββλιο!!!
ετσι ωστε καποιος που θα θελει να παρει μια ιδεα σχετικη μπορει να την παρει οπως ποτε δεν του δοθηκε μεχρι τωρα
μεσα απο εμπειρειες!!!!
και μετα αυτο το τελειο σαητ...το πουλας στον admin...και κανεις μια περιουσια!!!!! χαχαχαχαχαχα!!!!
ελα περα απο την πλακα εγω θα ηθελα πολυ να το δω καπως ετσι!!!!
Χμ ενα σαιτ για τη σχιζοφρενεια... χμμμμμμμμ μμμμμμμμμμ μμμμμμμμμ ελεγα να ξεφυγω λιγο απο ψυχωσεις και τα συναφη , δεν με απασχολουν πολυ πλεον. Θα δουμε:)
ναι αλλα που θα ειναι φιλικο προς τον ανγνωστη ...
οχι για επιστημονικο κοινο
αλλα για κοινο που θα ηθελε να εχει μια αμεση αισθηση του τι ακριβως εχει να περιμενει και σε πιες διακυμανσεις
για συγγενεις φιλους και προσωπα που θελουν να ξερουν ακομα και για τα ιδια τα προσωπα που βρισκεται η ασθενεια τους στο φασμα της σχιζοφρενειας που ειναι πολυ ευρυ.
Δεν ειχε φανει ολο το μηνυμα μου , δεν θα ηθελα να μπλεξω αλλο με ψυχολογικα , ηδη εχω εδω γραψει 9300 μηνυματα και εχω και ενα μπλογκ το οποιο παρατησα.
κατι σα μασημενη τροφη
να μην εχει και πολλη διαδραση
να ειναι καπως ζεστο και φιλοξενο
οχι απομακρο επιστημονικο
το φανταζωμαι ντυμενο με ξυλο στο φοντο του
αλλα τρεχα γυρευε δεν ξερω απο αυτα . ο,τι θελω λεω αρα!!! ε???
οκ κανενα προβλημα!!!! το καταλαβαινω κηπ!!!! κατι αλλο ασχετο θα ηθελες λοιπον ! οκ ;)
Θα έχει νόημα ένα τέτοιο βιβλίο... νά όπως αυτό το μήνυμα που έφτιαξε ένας "σχιζοφρενής":
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...a_sufferer.jpg
"Cloth embroidered by a schizophrenia sufferer"
:)
Αυτές οι λέξεις (σχιζοφρένεια, διπολική ψύχωση, σχιζοσυναισθηματική, καταθλιπτική διαταραχή κτλ.) το μόνο που καταφέρνουν είναι να κρύβουν όλα τα υπόλοιπα.
Αν δεις πάντως ακόμα και στα website ψυχολογίας του εξωτερικού δεν έχουν κατηγορίες για την ψύχωση και την σχιζοφρένεια. Είναι ένας μικρός άθλος αυτός...