καλησπέρα σε όλους,
είμαι ο Απόστολος απο θεσσαλονίκη 30 ετών και η αλήθεια ειναι οτι έχω τα πάντα στην ζωή μου δόξα τω Θεό..αλλά έχει τώρα εναν χρόνο που μ έχει πιάσει ενα απίστευτο αγχος..ενα βάρος ασήκωτο..το είχα εντοπίσει απο την αρχή αλλα δεν είχα δώσει σημασία και ξαφνικά πριν λιγο καιρό βρέθηκα μέσα στο τέλμα..δεν μ αρέσει τίποτα πλεον..δεν θέλς κοινωνικές συναναστροφές(εγω που καθε μέρα ηθελα παρέα και εξόδους).εχω φοβίες οτι θα πάθω κάτι,οτι δεν θα είμαι καλός πατέρας(μελλοντικά) οτι η δουλειά μου θα χρεοκοπήσει..απίστευτα πράματα..δεν μπορώ να συγκεντρωθώ,ξεχνάω πράματα,εχω μια καταπληκτική και πανέμορφη γυναίκα και εχω χάσει το ερωτικό μου ενδιαφέρον..προσπάθησα να το παλέψω μόνος αλλα δεν μπόρεσα.πριν λίγο καιρό μίλησα στουσ δικούς μου.στην αρχή οι αντιδράσεις τους ήταν οι γνωστές:Και μην αγχώνεσαι,εμεις ειμαστε εδώ,σ αγαπάμε,δεν σου λέιπει τίποτα και τέτοια.Δεν μπορούσαν να καταλάβουν(ιδίως η γυναίκα μου) οτι δεν με πείθαν με αυτά και τελικά τους είπα οτι θα απευθυνθώ σε νευρολόγο.Πήγα και μίλησα μαζί του και σε 20 λεπτά είχε βγάλει την διάγνωση οτι πάσχω απο " Αγχώδη Διαταραχή" και μου εγραψε αντικαταθλιπτικά.Πήρα μισό το πρώτο βράδυ και την άλλη μέρα το πρωι τρέμαν τα χέρια μου,μ έπιασε κρίση πανικού και μου ήρθε να πηδήξω απ το μπαλκόνι...η γυναίκα μου τρελάθηκε.τα πέταξα τα χάπια και της υποσχέθηκα πως δεν θα ξαναπάρω χημικά..Βρήκα κάτι φυτικά με την ονομασία SaMe..Εχει τώρα 5 μέρες που τα παίρνω αλλά βελτίωση δεν είδα(εκτός απο την πρώτη μέρα).αρχισα να τρώω περισοτερα ψάρια και οτι έχει σχέση με ωμέγα-3 και βιταμίνες Β 1 ,6 12..
ξέρω οτι δεν υπάρχει λόγος για να τα πάθω όλα αυτα αλλά δεν μπορώ να το καταπολεμήσω,έχει ριζώσει στο μυαλό μου.Εχω χάσει το γέλιο μου.Εχω να γελάσω με την καρδιά μου πάνω απο 1 χρόνο και ξέρω οτι εγω δεν είμαι έτσι.Αυτο είναι που με τσακίζει το οτι ξέρω πως είμαι κανονικά,ξέρω τι θέλω αλλα δεν μπορώ να το καταπολεμήσω.και ξέρω πως θέλω την γυναίκα μου ευτυχισμένη και ονειρεύομαι την ζωή μου όπως ήταν παλιά.Αν μπορείτε βοηθείστε με..Θέλω την ζωή μου πίσω με κάθε κόστος..Σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν σας κούρασα.