καλησπέρα σας.Γραφω 1η φορα στο φορουμ σας το οποιο μελετω τις τελευταιες μερες και μπορω να πω οτι με βοηθησε στο να αντεξω.Ο αδερφος μου διαγνωστηκε με ψυχωτικο συνδρομο.Εχει χρονια που εχει γινει αντικοινωνικος και καταστρεφει τη ζωη του αλλα μεχρι τελευταια στιγμη δεν πιστευα οτι πραγματικα ΑΚΟΥΕΙ φωνες να τον βριζουν..βοηθεια δε δεχοταν με τιποτα και απο κανεναν μεχρι τωρα.Καθως εφτασε μαλλον στα ορια δεχτηκε να παει σε ψυχιατρο οπου και μας ειπε περι τινος προκειται..η κατασταση ηταν σοβαρη,απειλουσε να αυτοκτονησει,εβριζε τον κοσμο, τους γειτονες,φοβοταν τα παντα,δεν κοιμοταν,ειχε νευρα και αλλα πολλα.η ψυχιατρος προτεινε να μπει σε κλινικη πραγμα,περιεργο,ο αδερφος μου το δεχτηκε.εμεινα κι εγω μαζι του 4 μερες για να τον βοηθησω να εγκλιματιστει.δυστυχως δεν τα καταφερα-με να μεινουμε οσο χρειαζεται..μετα απο 14 δυσκολες μερες τον επιασαν τασεις φυγης με κλαματα και υστεριες και ο μονος τροπος για να εμενε θα ηταν να τον δεσουν.οι γονεις μου κι εγω δεν θελαμε να ζησει τετοια εμπειρια και αποφασισαμε να ερθουμε σπιτι.Δεν ξερω πως θα τα καταφερουμε.Δεν ξερω πως να τον βοηθησω!δεν ειναι σε θεση να βγει απο το σπιτι αν και το ζηταει γιατι παραφερεται..νομιζω οτι θα καταρρευσω κι εγω..εμπιστευεται κυριως εμενα και οχι τους γονεις μας.αλλα δε ξερω ποσο ακομα θα αντεχω να μη κοιμαμαι γιατι φοβαμαι μη φυγει μεσα στη νυχτα.απο την αλλη στη κλινικη τρεμει να ξαναγυρισει αν και οπως διαπιστωσα με τα ιδια μου τα ματια δεν ηταν ασχημα εκει εκτος απο εναν τσαμπουκα νοσοκομο που φαινεται πως τα κομπλεξ τα βγαζει στους ασθενεις.
Ο αδερφος μου παιρνει zyprex εδω και 15 μερες...ποτε θα αρχισει να εχει αποτελεσμα?εχω και τη δουλεια την οποια δεν μπορω να αφησω καθως ειναι το μονο εισοδημα στο σπιτι.απο την αλλη δεν επρεπε να φυγουμε απτη κλινικη?ειχε κανεις αναλογη εμπειρια?