Ταση για φλερτ μεσα σε γαμο.
Καλημέρα. Με απασχολεί κάτι εδώ και αρκετά χρόνια όμως τώρα που είμαι παντρεμένη το θεωρώ πλέον πιο σοβαρο και πρέπει να ακουσω και μια τρίτηγνώμη.Είμαι παντρεμένη εδώ και 3 χρόνια και έχω 2 παιδιά. Απο πριν το γάμο συνηθιζα να φλερτάρω και να συνομιλώ με άλλα άτομα με οποιονδήποτε τρόπο. Πάντα έψαχνα κάτι..δεν ξέρω τι,αλλά ψαχνω. Τον τελευταίο καιρό εγω διαπιστώση ότι έχει γίνει αυτή η ανάγκη μου πιο απεγνωσμένη και δεν μου αρέσει..φτιάχνω συνέχεια τα μαλλιά μου, πηγαίνω γυμναστική, προσπαθώ να εντοπίσω κάποιο βλέμμα απο όμορφους άντρες..δεν ξέρω τι επιδιώκω απο αυτό αλλά θέλω να με φλερτάρουν. Θέλω να αρχίσω κάποιο παιχνιδι με κάποιον, να ξυπνάω και να τον σκέφτομαι, να αγωνιώ μέχριν να τον δω..Δε μου αρέσει η ιδέα να απατήσω τον συντροφό μου όμως αυτή η τάση μου εκεί οδεύει και δεν καταλαβαίνω γιατί..τι είναι αυτό που πραγματικά αναζητώ; Τι φταίει μέσα μου; Και κυρίως γιατί δεν μπορώ να είμαι πιστή; Αφου το έκανα αυτό εδώ και 8 χρονια που είμαστε μαζί. Είμαι απο τη φυση μου απιστη; Δεν μπορώ να αγαπήσω αποκλειστικά;; Εν τω μεταξυ όσο περνάνε τα χρόνια νιώθω πιο απελπισμένη γιατί χάνω τα καλυτερα χρόνια της ζωής μου κλεισμένη σε ένα σπίτι με 2 παιδιά..θέλω να βγω, να πιο κρασάκι με τους φιλους μου(που οι περισσότεροι εν τω μεταξυ είναι παντρεμένοι με παιδια...) και να φλερτάρω..αν απορητε για την ηλικία μου είμαι 27.