Πότε επιτέλους τελειώνει η εφηβεία;
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι 18 χρονών,στο 1ο έτος μιας καλής(αν και χωρίς εργασιακούς ορίζοντες)σχολής.Έχω έναν αδερφό 3 χρόνια μεγαλύτερο,που έχουμε πολύ καλές σχέσεις...Οι σχέσεις μου με τους γονείς μου είναι και αυτές πολύ καλές,δίχως ιδιαίτερες εντάσεις.Αυτή τη περίοδο έχω 3 πολύ καλές φιλες,που μοιράζομαι πολλά μαζί τους.Η μία απ'αυτές ειναι 12 χρόνια φίλη μου,σαν αδερφή μου....γενικά δεν πέρασα εως τώρα κανένα διάστημα χωρίς [B]πραγματικούς[B] φίλους.Παρόλ'αυτά πιστεύω πως έχω κυκλοθυμικές τάσεις...μέχρι και πέρσι(στα 17 μου)πίστευα πως αυτά τα ''ανεβοκατεβασματα'' ειναι της εφηβείας...για ένα διαστημα 2-3 μηνών ειμαι πολύ καλά,αλλά καποια στιγμή,απότομα ''πέφτω''.Οι γνωστές ''ψυχολογικές μεταπτώσεις της εφηβείας''.....Ομως τώρα;δεν σταματούν αυτα τα ανεβοκατεβασματα....τον οκτώβρη και τον νοεμβρη ήμουν πραγματικά στα καλύτερα μου..αλλα τώρα.............!Είχα ψάξει και παλαιότερα το θέμα της καταθλιψης,αλλα και των απλών ψυχολογικών μεταπτώσεων της εφηβείασ..επιπρόσθετα όταν ''πέφτω'' σκέφτομαι πολύ την αυτοκτονία,παρόλο που με θεωρώ πολύ δειλή για να το επιχειρήσω...Αναμένω συμβουλές ή γνώμες.....συγνώμη αν έγινα κουραστική!