Μάλιστα. Το ζήσαμε και αυτό.
Δεν θυμάμαι ακριβώς την ηλικία. Εικάζω κάπου στα 6 με 7 (κάπου στο νηπιαγωγείο δηλαδή)
Το γεγονός πως ήμουν πολύ μικρή νομίζω ότι είναι ένα πολύ θετικό στοιχείο...Γιατί το μικρό της ηλικίας δεν μου επιτρέπει να θυμάμαι και πολλά.
Η μητέρα μου είχε μια καλή φίλη που έμενε απέναντι από το σπίτι μας. Η καλή φίλη είχε και έναν πατέρα που έμενε δίπλα μας. Μαζί με την γυναίκα του.
Πολλές φορές η μητέρα μου με έπαιρνε και πηγαίναμε στην φίλη της. Εγώ έπαιζα με τα παιδιά της και οι κυρίες έπιναν καφέ. Κάποιες φορές τηλεφωνούσε ο πατέρας της...εικάζω ξανά πως τότε ήταν γύρω στα 60..και ζητούσε να του πάμε κάποια πράγματα. Δυστυχώς έστελναν εμένα να τα πάω. Πήγαινε Φωτεινούλα αυτό στον κ.τάδε...πήγαινε Φωτεινούλα το άλλο στον κ.τάδε...κλπ. Δεν το έκαναν εσκεμμένα προς Θεού...απλά ήμουν η μικρή..σιγά μην έτρεχαν εκείνες.
Όποτε πήγαινα λοιπόν σπίτι του είχαμε διαχυτικότητες...Πιτσιρίκα εγώ δεν πολυκαταλάβαινα τί γίνεται...Είχα την αίσθηση πως αυτό που γινόταν ήταν \"κακό\"..επίσης ήξερα και πως δεν μου άρεσε αλλά δεν μπορούσα να το αποτρέψω. Τί να κάνει ένα πλασματάκι στα 6 του;
Με έπαιρνε αγκαλιά και καλά πως με αγαπάει...αλλά δεν μέναμε εκεί. Το χεράκι έπιανε και δέρμα...και κάτω από τα ρούχα και ιστορίες για αγρίους. Αυτές τις αγκαλιές τις θυμάμαι και σιχαίνομαι. Να με έχει στα πόδια του και να με χαϊδεύει, να με πιέζει προς τα γεννητικά του όργανα...Αηδία...Εγώ εν τω μεταξύ συνεχώς το απέφευγα...έκανα πως γλιστράω από τα πόδια του αλλά εκείνος τίποτα. Εκεί..με πίεζε και με κράταγε πάνω του με δύναμη. Δεν ήξερα τί να κάνω...γιατί δεν είχα και πλήρη αντίληψη του τί γινόταν.
Τί να ξέρω από ερωτικά συναισθήματα, πρόκληση, σεξ και τα τοιαύτα.
Το μόνο που μπορούσα να κάνω είναι να αρνούμαι να πηγαίνω σπίτι του...χωρίς όμως να εξηγώ στην μητέρα μου το γιατί...Αλλά έλα που καμία άρνηση μου δεν γινόταν δεκτή...Μικρή βλέπετε...\"Μην βαριέσαι\" μου έλεγαν..\"Ούτε δυο λεπτά δεν είναι το σπίτι\" μου ξαναέλεγαν...Αχ, και να ήξεραν.
Όταν ήταν και η γυναίκα του σπίτι μερικές φορές γλίτωνα τις αγκαλιές..αλλά ήταν τόσο \"άρρωστος\" ( ; ) που 2-3 φορές ήταν η γυναίκα του στην κουζίνα και έπλενε πιάτα...γυρισμένη πλάτη σε εμάς..και εκεινος με έπαιρνε στα πόδια του και με τρόπο ύπουλο..ξέρετε..μυστικά προσπαθούσε να κάνει..και εγώ δεν ξέρω τί.
Το αποκορύφωμα ήρθε μια μέρα που η γυναίκα του δεν ήταν σπίτι. Γαμώ την τύχη μου. Αυτή είναι η μόνη ξεκάθαρη εικόνα που θυμάμαι...μερικές φορές ανασύρεται από την μνήμη μου...Προχωρήσαμε και στο κρεβάτι. Μέχρι τότε ήμασταν στο όρθιο και στο καθιστό. Ε, δεν λέει να έχουμε κρεβάτι και να μην το δοκιμάζουμε.
Και αν έχει τον Θεό του...τί ερωτισμό και τί ερωτικό συναίσθημα μπορεί να σου βγάλει ένα κοριτσάκι τόσο δα...Χωρίς κορμί σχηματισμένο που μπορεί να σε προκαλέσει...Ποτέ δεν το κατάλαβα.
Λοιπόν..η εικόνα που θυμάμαι είναι εμένα στο κρεβάτι με τα πόδια μου να κρέμονται και να χτυπούν στο ξύλο...ήμουν τόσο μικρή που δεν έφτανα να πατήσω κάτω στο πάτωμα..και τα πόδια μου κρέμονταν μεταίωρα και χτυπούσαν εκείνο το κρεβάτι.
Αυτός με χάιδευε ενώ μου είχε κατεβάσει το εσώρουχο και κάτι μου έλεγε...σαν να προσπαθούσε να με καθησυχάσει..σαν να μου έλεγε πως δεν κάνει κάτι κακό...να μην πώ σε κανέναν τίποτα...και κάτι τέτοια. Δεν μπορώ να θυμηθώ ακριβώς.
Προχώρησε σε στοματικό (ή κάτι σαν και αυτό τέλος πάντων). (Όχι, σε οργασμό δεν ήρθα..θα το θυμόμουν! :D )
Ούτε καν ήξερα τί είναι αυτό..γιατί το κάνει...και γιατί σε εμένα...Να προσπαθώ να κατέβω από το κρεβάτι και αυτά τα πόδια μου να χτυπάνε στο ξύλο...Και εκείνος να με κρατάει με δύναμη πάνω στο κρεβάτι.
Έβαλα τα κλάματα και μόνο τότε με άφησε να φύγω.
Δεν θυμάμαι ποτέ να έγινε η ..πράξη. Νομίζω πως αν είχε γίνει θα το θυμόμουν. Δεν μπορεί να ξεχαστεί αυτό...αλλά και πάλι δεν μπορώ να είμαι σίγουρη...
Δεν ξέρω και πάλι δεν θυμάμαι πότε σταμάτησα πια να πηγαίνω σπίτι του..απεσταλμένη από την κόρη του και την μαμά μου...που δεν ήξεραν ούτε είχαν υποψιασθεί ποτέ τίποτα.
Στην μητέρα μου το είπα πριν 2-3 χρόνια. Δεν το έλεγα γιατί δεν ήξερα αν θα με πίστευε. Ήμουν μικρή και ίσως πίστευε πως ήταν της φαντασίας μου...Ακόμα και στις κολλητές μου πριν 2 χρόνια το είπα.
Δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω που δεν θυμάμαι πολλά πράγματα. Μόνο αυτή η εικόνα με τα πόδια μου να χτυπάνε το ξύλο μένει ακόμα ζωντανή.
Επίσης δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω που δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με τις ερωτικές μου σχέσεις. Εννοώ πως όταν βρισκόμουν με τον εκάστοτε σύντροφο μου...το μυαλό μου δεν έκανε αυτούς τους περίεργους συνειρμούς...Δεν σκεφτόμουν καθόλου εκείνον..δεν μου έρχοταν εικόνες στο μυαλό..
Δεν φοβάμαι τους άντρες περιέργως...Ούτε ταύτισα αυτή την εμπειρία μου με την ερωτική επαφή,τα ερωτικά χάδια μεταξύ συντρόφων κλπ.
Όταν άρχισα να μεγαλώνω και να τον συναντώ στον δρόμο...μου μιλούσε και δεν του απαντούσα...Και πάντα με κοίταγε με ένα βλέμμα σχεδόν φοβισμένο. Γιατί ήξερε και ήξερα.
Πολλές φορές σκέφτηκα μήπως έκανε το ίδιο στην εγγονή του. Και ήθελα να μιλήσω αλλά κάτι δεν με άφηνε.Αυτός ο φόβος ότι δεν θα με πίστευαν μάλλον.
Όταν πέθανε...ένιωσα κάτι σαν ανακούφιση..και ντρέπομαι που το λέω..αλλά δεν λυπήθηκα καθόλου.