Στα κορίτσια πιο πολύ αναφέρομαι. Κορίτσια σας έχει τύχει να αναζητάτε μια ωραία και σοβαρή σχέση και τελικά να ανακαλύπτετε ότι το μόνο που θέλουν από εσάς είναι μια σεξουαλική σχέση; Εγώ πια έχω πάθει με αυτό το θέμα και έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη στο ανδρικό φύλο. Εκτός από τους παντρεμένους που την πέφτουν αβέρτα, όπου εκεί ξέρεις ότι μόνο σεξ τρέχει, τους χωρισμένους που δε θέλουν παιδιά και υποχρεώσεις παρά μόνο να περνούν καλά, οι ελεύθεροι (εννοείται που μας αρέσουν πολύ καθότι για να ερωτευτούμε πρέπει λίγο να θαυμάζουμε τον άντρα) που ενδιαφέρονται για σχέση, ίσως και να παντρευτούν έχουν δυο-τρεις για να επιλέξουν την καλύτερη. Αυτό πια είναι ο κανόνας. Αντε με αυτές τις συνθήκες να επενδύσεις συναισθηματικά σε κάποιον.
Αλλος κανόνας επίσης: αγαπώ, δεν με αγαπούν, δεν αγαπώ με λατρεύουν.
Εσας που είσαστε στην αναζήτηση συντρόφου σας τυχαίνουν τέτοια περιστατικά ή μόνο σε εμένα συμβαίνουν; Και ποιά η λύση; Να το κλειδώσουμε, να κλειστούμε σε μοναστήρι (πλάκα κάνω), ή να το παλεύουμε με την ελπίδα ότι θα βρούμε κάποια στιγμή το έτερον ήμισυ (έχω αρχίσει να βαριέμαι αυτόν τον αγώνα αλλά αναγκαστικά μπαίνω μή έχοντας άλλη επιλογή)