γιατι δε με καταλαβαινει?
Γεια σασ! Παρακολουθω καθημερινα τα post σασ ισωσ το δικο μου προβλημα να μην ειναι τοσο σοβαρο οσο τα δικα σασ προβληματα. Δε ξερω... Πριν 5 μηνεσ ημουν εγκυοσ αλλα δε τα καταφερα να φτασω μεχρι το τελοσ ... εχασα το μωρο μου στον 7 μηνα απο καποια μολυνση απο τοτε ειμαι χαμενη . Παντα ειχα σκαμπανεβασματα στη διαθεση μου με την καταθλιψη και τισ κρισεισ πανικου παλευω χρονια και μεχρι στιγμησ δεν εχω παρει καποιο φαρμακο . Απο τοτε που εχασα το μωρο μου νιωθω χαμενη περισσοτερη απο ποτε το μυαλο μου εχει πηξει απο τισ αρνητικεσ σκεψεισ που κανω καθημερινα .Το μονο που νιωθω ειναι φοβο για ολα . Με τον αντρα μου εχουμε απομακρυνθει εγω δηλαδη. Νιωθω πωσ δε με καταλαβαινει και νιωθω πιεση οταν βρισκομαι κοντα του , ιδιαιτερα στο θεμα το σεξουαλικο εχω ιδιαιτερα προβλημα . Αυτη τη περιοδο δε νιωθω πωσ θελω να κανω ερωτα το αντιθετο μαλιστα και μερικεσ φορεσ αναγκαζομαι να κανω για να με αφησει ησυχη . Ολα αυτα ισωσ καποτε να μπορεσω να αντιμετωπισω οπωσ αντιμετωπισα τοσα χρονια καθε μου φοβια ... πωσ ομωσ παιδια αντιμετωπιζεισ μαζι με αυτα που νιωθεισ και εναν ανθρωπο που δε σε καταλαβαινει????