Αφροδισιακές... Δυσκολίες
Εκμεταλλεύομαι την ανωνυμία που προσφέρει το διαδίκτυο και ανοίγω ένα θέμα ταμπού που δύσκολα συζητιέται και που με απασχολεί σε προσωπικό. Πριν ξεκινήσω θέλω να πω πως ό,τι διαβάσετε παρακάτω το γνωρίζουν μόνο 2 άτομα, η κοπέλα μου και ο καλύτερος μου φίλος.
Είμαι 22 χρόνων και έχω μια καλή σχέση εδώ και 8 μήνες με μια κοπέλα η οποία πριν γίνει κοπέλα μου ήταν φίλη μου για 2 χρόνια.
Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είμαστε μαζί αν και αντιμετωπίζουμε διάφορα προβλήματα όπως φαίνεται και από το θέμα της συζήτησης.
Νομίζω πως καταλαβαίνω σε μεγάλο βαθμό τα μελανά σημεία του τρόπου σκέψης μου, χωρίς να αποκλείω το ενδεχόμενο να μην ξέρω τι μου γίνεται! Το θέμα είναι πως δεν βρίσκω τρόπο να αλλάξω αυτά τα μελανά σημεία, δεν έχω την κατάλληλη διάθεση και την καλή ψυχολογία που χρειάζεται η καθημερινότητα μας και ειδικά σε περιπτώσεις που προσπαθούμε να καταπολεμήσουμε κάτι. Αυτό νιώθω ότι με πάει πίσω.
Σκέφτομαι ότι θα χάσω την κοπέλα που τόσο αγαπώ και με αγαπάει από χαζοκολλήματα μου και όταν θα είναι αργά θα χτυπάω το κεφάλι μου, και αυτό με αγχώνει ακόμα περισσότερο και μου ρίχνει την ψυχολογία ακόμα πιο χαμηλά. ( φαύλος κύκλος )...
Δεν μπορώ να πω πως η κοπέλα μου είναι άψογη αλλά δεν έχω και παράπονο από αυτή. Το πρόβλημα το εστιάζω σε μένα. Όποια και να ήταν στη θέση της πιστεύω κάτι θα έβρισκα να έχω πρόβλημα... το θέμα είναι ο τρόπος σκέψης μου και ίσως και ο τρόπος που μεγάλωσα... ίσως έχω γενικά λάθος τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης καταστάσεων...
Πιστεύω πως έχω χαμηλή αυτοπεποίθηση με αποτέλεσμα να φοβάμαι, να ζηλεύω και να καταπιέζω την κοπέλα μου χωρίς όμως τη θέληση μου. Πρόσφατα μου είπε πως δεν αντέχει τόση πίεση και πως πρέπει δραστικά να προσπαθήσω πλέον να κοντρολάρω την διάθεση μου και να μην την αφήνω να χάνεται χωρίς λόγο και μου ζήτησε αν δεν μπορώ να το κάνω για μένα να το κάνω γιαυτήν γιατί δεν μπορεί άλλο...
Στο θέμα της ερωτικής μας ζωής πάλι... τα ίδια. Μου κολλάνε χαζές σκέψεις, ότι π.χ. με συγκρίνει με άλλους και αγχώνομαι χωρίς λόγο. Νιώθω ότι έχει χαθεί η ερωτική μου διάθεση, με συγκρίνω με παλαιότερες φάσεις της ζωής μου και δεν με αναγνωρίζω. Μια στις τρεις φορές που πάμε να κάνουμε κάτι κολλάω και τις άλλες δυο που καταφέρνω και αφήνομαι πιστεύω πως γίνεται από ανάγκη για σεξ. Σπάνια ξεκινάω κάτι όταν μου έρχεται η διάθεση γιατί με τη διάθεση μου έρχονται και οι κακές σκέψεις... « και αν ξανακολλήσω τώρα και δεν μπορέσω να λειτουργήσω; »
Αυτές οι δυσκολίες με σκοτώνουν, πληγώνουν τον αντρικό μου εγωισμό, τρέφουν τις ανασφάλειες μου και την χαμηλή αυτοεκτίμηση μου. Σε συνδυασμό με τα κακόκεφα μούτρα που τόσο συχνά έχω μπροστά στην κοπέλα μου και με κάνουν να έχω τύψεις γιατί χαλάω και την δική της διάθεση έχω φτάσει να πελαγώνω και να μην βρίσκω τρόπο αντιμετώπισης και διαφυγής αυτής της κατάστασης.
Συγνώμη για την έκταση του μηνύματος... Ελπίζω να ανοίξει μια εποικοδομητική συζήτηση που θα βοηθήσει εμένα και άλλους που περνάνε αντίστοιχες καταστάσεις.