Δυσκολη νυχτα και παλι...
...καλησπερα παιδακια μου...
Αλλη μια νυχτα φοβου,αγχους...
αλλη μια νυχτα με σφιξιματα στο κεφαλι ,πιεση,ζαλαδα,ναυτια..
..αναρωτιεμαι ξανα και ξανα ειναι κριση πανικου?..η πεθαινω....ε για να σας γραφω λογικα κριση πανικου ειναι..:p
..ερχεται ο εντονοσ ο φοβοσ ξεσπαω σε κλαματα ,ξαλαφρωνω και φτου απο την αρχη...
...θα μου ξαναφυγουν που θα παει....
εχω μια ερωτηση???..εσεισ που περνατε ολα αυτα και με νιωθετε οσο κανεισ,με τισ κρισεισ ,τισ φοβιεσ και ολα...εχετε σκεφτει ποτε πανω σε κριση εννοω οπωσ εγω πριν λιγο...ποσο πολυ δεν θελετε να πεθανετε η ακομα περισσοτερο ποσο πολυ δεν θελετε να χασετε καποιον αγαπημενο σασ??εγω πχ σκεφτομαι τωρα πωσ αν χασω τη μαμα μου η τον αδερφο μου θα τρελαθω και τρεχει το δακρυ ασταματητο ακομα και τωρα που σασ γραφω...σκεφτομαι επισησ πωσ αν χαθω εγω ποσο θα μου λειπουν...δεν χερω αν το εχει νιωσει καποιοσ απο εσας αλλα ποναει παραααα πολυυυυυυυ λεσ και συμβαινει ηδη...η προκειται να συμβει τωρα....πολυ περιεργο και ασχημο συναισθημα...:(...ελπιζω να μην κρατησουν πολυ ολα αυτα και να φυγουν ξανα γρηγορα...απλα ειμαι σε χαλια περιοδο..εχασα καποιον αγαπημενο μου και δεν σκεφτομαι τπτ αλλο περαν του θανατου...αλλα που θα μοθ παει θα το διωξω το ατιμο...καλο μηνα σε ολουσ μασ και με περισσοτερα χαμογελα..(ας προσπαθησουμε τλχ):)