Μετα απο πολλα επεισοδια μανιας και επισκεψεις σε τρεις διαφορετικους ψυχιατρους διαγνωστηκε οτι πασχω απο διπολικη διαταραχη. Απο την εφηβεια ειχα ασχημα ξεσπασματα και με καποια οικογενειακα οι δικοι μου θεωρουσαν οτι ειναι η ηλικια.Τα θελω μου ηταν παρα πολλα και ευχαριστιομουν να ξοδευω συνεχεια.Οταν οι δικοι μου μου αρνιοντουσαν κατι εσπαγα ολο το σπιτι, αλλα και παλι ελεγαν οτι ειναι ο χαρακτηρας μου.Ειχα μεγαλη ιδεα για τον εαυτο μου και πιστευα οτι ειμαι η καλυτερη και οτι μπορω να κανω οτι θελω.Στα δεκαοχτω πουλησα ενα σπιτι και εφαγα τα χρηματα σε εξι μηνες.Μετα επεσα σε καταθλιψη παρατησα τις σπουδες μου (ποτε δεν τελειωνω οτι ξεκιναω) και αρχισα παλι τις τρελες μου.Γνωρισα τον αντρα μου οπου ειμαι ακομα μαζι του δεκα χρονια και τον παντρευτηκα μεσα σε ενα χρονο.Εχω ενα παιδι και εδω ξεκιναει το δραμα.Εκτος οτι τον βοηθησα να καταστραφει οικονομικα οι καβγαδες που ΠΡΟΚΑΛΩ στο σπιτι ειναι εκτος οριων και παντα μπροστα στο παιδι μας.Ομως δεν μπορω να ελεγξω τον εαυτο μου.Οτι φαρμακα μου δινουν δεν τα παιρνω ποτε με την δικαιολογια παντα οτι νιωθω ασχημα σωματικα.Ομως η κατασταση εχει ξεφυγει εχω χασει το μυαλο μου γιατι το παιδι μου ειναι ενα δυστυχισμενο παιδι και δεν κανω τιποτα γι'αυτο.Ο συζυγος μου δεν με θελει πια η οικογενεια του με βριζει και του λενε να μου παρει το παιδι και να φυγει.Ειμαι μονη τους δικους μου τους εχω χασει δεν μου μιλαει κανεις δεν εχω απο πουθενα να στηριχτω και νιωθω χαμενη.Οι σκεψεις μου τρεχουνε συνεχεια.Τις τελευταιες μερεςδεν κοιμαμαι σχεδον καθολου και εχω τρομερη ενταση μεσα μου.Αυτη τη στιγμη εχω ξεκινησει lamotrigine generics ακομα ειναι νωρις βεβαια αλλα οτιδηποτε αλλο φοβαμαι να παρω.Επισης εχω φοβιες με τα μικροβια και τις αρρωστιες εχω θεμα με την καθαριοτητα και αλλα πολλα.Σκεφτομαι να νοσηλευτω αλλα δεν υπαρχει κανεις να με στηριξει πια.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ!!!