Η "ΚΟΛΛΗΤΗ" ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ
Καλημέρα σε όλους,
Τον τελευταίο καιρό είμαι σε απόγνωση γιατί ένας φίλος με ξύπνησε από το λήθαργο που βρισκόμουν οτι ο άντρας μου είναι πιστός(έχει αποδείξεις σε βίντεο). Εγώ ερωτευμένη με τον σύζυγό μου, ποτέ δε μου έδωσε δικαίωμα, τέλειος σε όλα, στην οικογένεια στη σεξουαλική μας ζωή, στα παιδιά. Ετσι όφειλα να είμαι κι εγώ πιστή και όντως δεν τον έχω απατήσει μέχρι τώρα 12 χρόνια.
Ειμαι εργαζόμενη και εμφανίσιμη γιατί προσέχω πολύ τον εαυτό μου. Στη ζωή μου και στην εργασία μου, μου εμφανίστικαν πολλές ευκαιρίες να τον απατήσω όμως δεν το έκανα γιατί τον αγαπώ και το θεωρούσα ατιμία.
Ξαφνικά μαθαίνω πως με απατά με την παντρεμένη κολλητή μου,-και όχι μόνο- που είμαστε από παιδιά μαζί, κουμπάρες και κάνουμε πάρα πολλή παρέα.
Τον αγαπάω πολύ και δεν ξέρω τι να κάνω, είμαι σε απόγνωση, όταν γυρίζω σπίτι από τη δουλειά είμαι σε μαύρο χάλι και προσπαθώ να το κρύψω γιατί έχουμε και οι δύο παιδιά και δεν θέλω να τα πληγώσω.
Εκείνη με παίρνει τηλέφωνο και μου έρχεται να τη βρίσω αλλά κρατιέμαι δεν ξέρω πόσο ακόμα. Ο φίλος μου δε μου δίνει τις αποδείξεις γιατί δεν θέλει να χωρίσω αλλά είμαι σίγουρη οτι υπάρχουν γιατί μου έχει πει πληροφορίες που τις ξέρω μόνο εγώ.
ευχαριστώ που με διαβάσατε, παρακαλώ πείτε μου τη συμβουλή σας γιατί δεν έχω πια
κολλητή φίλη να με παρηγορήσει.