-
Sebronia, λες ότι έχεις περάσει από τον κόσμο των κρίσεων πανικού και της ιδεοψυχαναγκαστικής συμπεριφοράς. Αν θέλεις, πες μας πως κατάφερες να τα χειρστείς και τι είναι αυτό που σε κάνει να φοβάσαι ότι μπορείς να υποτροπιάσεις.
ΥΓ. θα σε παρακαλέσω θερμά να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
-
Sebronia μου ακολουθείς κάποια θεραπευτική αγωγή? Γιατί και εγώ πάσχω όπως και πολλοί άλλοι εδώ από κρίσεις πανικού, αγοραφοβία, ιδεοψυχαναγκαστικές διαταρραχές και κοινωνική φοβία......Βέβαια μένω Αθήνα......παίζει ρόλο για σένα μιας και είμαστε στο ίδιο λούκι????????
Συνάντηση μπορεί να γίνει και εδώ, άσχετα με το γεωγραφικό σημείο......... Αρκεί οι ψυχές να εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα........;)
Περιμένω νέα σου..........:):):)
-
Δεν εισαι ο μονος βεβαια,επασχα απο κρισεις πανικου που με οδηγησαν σε καταθλιψη και παω καλυτερα περνοντας effexor.
Οι κρισεις μειωθηκαν με τη βοηθεια θετικων σκεψεων σιγα σιγα.
-
δεν εισαι μονος σου πασχω απο κρισεις πανικου,αγοραφοβια 8 χρονια
χαμογελα και παλεψε το καθε ημερα ειναι μια νεα αρχη..μενω αθηνα αν εμενα θεσσ/κη θα το επιδιωκα..νασαι καλα
-
δεν πασχω απο κρισεισ πανικου, πια
αλλΑ ΕΧΩ αναγκη να επικοινωνισω με ατομα που εχουν βιωσει αυτι που βιωσα και εγω,....
-
σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση, σας ευχομαι καλο αγωνα
-
Καλημέρα στον/στην SEBRONIA και στους υπόλοιπους ταλαιπωρημένους συνφορουμίτες.
Παίρνω το θάρρος να απαντήσω στο κάλεσμα σου SEBRONIA, ως σαλονικιά και προσφάτως \"χτυπηθείσα\" απ\'τις κρίσεις πανικού και την αγοραφοβία...
Πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω σ\'ένα meeting συμπολιτών μας, όμως αντιμετωπίζω το (πασιφανές) πρόβλημα του πώς θα πείσω τον εαυτό μου να βγει απ\'το σπίτι, να περπατήσει μεταξύ άλλων ανθρώπων...
Κάντε, λοιπόν, την αρχή, κανονίστε συνάντηση και θα κάνω τ\'αδύνατα δυνατά να ξεπεράσω τις φοβίες μου και να έρθω κι εγώ, γιατί πραγματικά έχω ανάγκη να συνομιλήσω επίσης με ανθρώπους που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα κατάθλιψης και κρίσεων πανικού.
Φιλικά
Ελσα-Μαρία
Υ.Γ. Απαραίτητη διευκρίνηση: Αν και όταν γίνει η συνάντηση, λάβετε υπόψη σας ότι θα συνοδεύομαι από ένα 6χρονο αγγελούδι, που δεν έχω πουθενά να το αφήσω...
-
Sebronia μου καλόν αγώνα επίσης!!!;);)
Έλσα μου να είσαι καλά.....:):) Όπως ήδη θα κατάλαβες δεν είσαι η μόνη!!! Πολλά είναι τα κοινά που μας ενώνουν εδώ..........;)
-
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΛΣΑ , ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ
-
Κρίμα τόσα χρόνια ήμουν Θεσσαλονίκη και προσπαθούσα να συναντήσω άτομα και δεν τα κατάφερα και τώρα που τελείωσα απο φοιτητής βρεθήκαν άτομα :(
Τεσπα, σεπτέμβρη θα είμαι πάνω για εξεταστική για ένα μήνα, πιστεύω θα βρω καιρό και θα μπορείτε και εσείς ελπίζω :)
-
Εγώ πάντως στην συνάντηση των Θεσσαλονικέων θα είμαι εκεί!
Ειμαι σίγουρος ότι μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον!
Χαίρομαι μετά τις ολιγοήμερες διακοπές που σας ξαναβρίσκω πάλι!
Θα φύγω πάλι όμως και πάλι για λίγες μέρες.Μην ξεχνάται ότι είμαι και νιόπαντρος!
Παντρεύτηκα την προηγούμενη Κυριακή και παρά την κοινωνική μου φοβία όλα πήγαν υπέροχα!
Φιλιά σε όλους!
-
Μπράβο Μιχάλη. Χάρηκα πολύ που όλα πήγαν καλά. Να ζήσετε και όλα να πάνε όπως επιθυμείτε.
Φιλικά
Αlex30
-
Εγώ παιδιά ανέβηκα Θεσσ, να κανονίσουμε να βρεθούμε. Θα σας στείλω U2U με το κινητό μου να συννενοηθούμε
-
Mπράβο Μιχάλη που παρόλο το προβλημα σου κααταφερες να συνεχίσεις τη ζωή σου!!!
Κάτι που δεν καταφέρνουν πολλοί (και ο υπογράφων).