Πρόσφατα κάτοικος εξωτερικού, αγχώδης κατάθλιψη, νοσοφοβία, μοναξιά
Το Σεπτέμβριο βρέθηκα στο εξωτερικό για διδακτορικό. Έχω στην πλάτη μου 5 χρόνια ψυχοθεραπείας την οποία όμως διέκοψα το 2008 και έχω αρκεστεί στο να παίρνω Ladose. Είναι η πρώτη φορά που μένω μόνος μου και στην αρχή το είδα ως απελευθέρωση και είχα μάλιστα και υφάκι τύπου "επιτέλους έχω την ησυχία μου".
Πίσω στην Ελλαδα έχω σχέση με ένα παιδί. Καθότι οι γκέι σχέσεις δεν διαφέρουν αξιοσημείωτα από τις ετεροφυλικές, θα πω απλά ότι μου λείπει και δεν του το έδειχνα, αντιθέτως τον σνόμπαρα και το έπαιζα άνετος.
Τον τελευταίο καιρό μαζεύτηκε πολλή δουλειά (τα πάω περίφημα σ' αυτό), ταλαιπωρήθηκα και με το θέμα του στρατού και την τελευταία εβδομάδα εμφάνισα κολίτιδα. Ως απίστευτα νοσοφοβικός, αμέσως άρχισα να σκέφτομαι ότι έχω έιτζ ή καρκίνο ή ηπατίτιδα και ότι θα γυρίσω στην Ελλάδα ως "κακομοιρος" που θα πέσει στην ανάγκη των γονιών μου. Ο γιατρός εδώ με καθησύχασε και μου είπε σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Όχι ότι με ηρεμεί και ιδιαίτερα αυτό. Απλώς όταν γυρνάω το βράδυ στο σπίτι στριφογυρίζω στο κρεβάτι, θερμομετρούμαι κάθε λίγο και λιγάκι και μόνο αν ακούω ραδιόφωνο ή βλέπω καμια new age μαλακία στο διαδίκτυο κάπως ηρεμώ και αποκοιμιέμαι. Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι ότι δεν θα τα καταφέρω εδώ και ότι θα γυρίσω κλινήρης πίσω στην Ελλάδα, ταπεινωμένος, άρρωστος και ότι όλα τα όνειρα έλαβαν τέλος.
Δεν θα σας κουράσω παραπάνω. Απλά νιώθω πολύ μόνος.