ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ
ηταν περιεργο σκ εμεινα μονη μου με σκεψεις............ δεν ειχα να μιλησω. μιλησα σε 2-3 ατομα.βγηκα 2 βραδυα και αυτο ητανε, βασανιζομουνα με σκεψεις, μια το παχος μια διαφορα αλλα
παρατηρουσα στο κλαμπ παιδια 20 χρονων. τα περισσοτερα γυρω μου ηταν ετσι ντυμενα σαν κ μενα, με ιδιο βλεμμα με το δικο μου. εχω 5 μονο χρονια διαφορα απο αυτα αλλα εμενα δν μ λεει κανεις πια πως ειμαι μικρη
οι υπολοιπες της ηλικιας μ ντυμενες με μαυρα φορεματα και χωρις καθολου σκουλαρικια. με υφος ''εμπειρο'' πιασμενες αγκαζε με τους γκομενους τους. συμμαθητριες μ απο το λυκειο αραβωνιαζονται. κλαταρω κ σκεφτομαι΄πως ειναι ΜΙΚΡΕΣ!
τι τις κανει να θελουν να μεγαλωσουν τοσο γρηγορα. τι το ωραιο εχει να μεγαλωνεις
η παιδικη-εφηβικη μ ηλικια κολισε την μερα που μου την κλεψανε, απο τοτε εχω κολισει σε εκεινη την ηλικια. στο ντυσιμο στο φερσημο στην ομιλια, το μονο που αλλαξε ειναι η σκεψη. ακομα και τα ματια μου οταν κοιταω καποιον φαινονται μικρα και αθωα, ετσι μου εχουν πει. τραβαω κοσμο να με συμπαθει επειδη συνδιαζω κατι παιδικο με κατι ωριμο.
ο γιατρος ειπε ετσι δεν θελω να παχαινω, να ειμαι μικρη. θελω να ειμαι μικρη κ εξω οσο ειμαι ακομα μεσα μου. γιαυτο μισουσα τις καμπυλες και το παχος. δεν θελω να μαι γυναικα. θελω να μαι 13 χρονων! δεν θελω να μεγαλωνω αλλο!!!!!!ο μονος τροπος να μειενεις στασιμος ειναι να πεθανεις
αμα πεθανω στα 25 μου θα μαι παντα 25
δεν θελω να πεθανω ομως, αλλα δεν θελω και να μεγαλωσω. τελικα τι κανω σε αυτη τη ζωη. προσπαθω να κανω τι? αγωνα δρομου για πιο πραγμα?????
βλεπω γριες στον δρομο με μαγκουρες, ετσι θα γινω? να μου αλλαζουν πανες? να μου τρεχουν τα σαλια και να ειμαι βαρος σε καποιον
γιατι να ζησω εκεινο|? δεν θα πρεπε 1α να ζησω την εφηβεια μου σωστα? να ερωτευτω να κανω σεξ 1η φορα με καποιον που ερωτευτηκα, και να μπορω να ειμαι χαρουμενη και αθωα
να τα πηγαινα καλα με τους γονεις μου κ να χα επικοινωνια να μν μισουσα τους παντες και να μην εφτανα εδω οπου πολλες φορες φαντασιωνομαι να κοβω τον λαιμο καποιου αντρα.
ηθελα να προσπαθισω να θυμιθω τον πονο αναμεσα στα σκελια μου ενα καψιμο ητανε. και γιατι αυτο να με καταστρεψει γιατι να διαλλεξει εμενα, ειχα ηδη θεμα απο 10 χρονων!!!!!!