δεν μπορω να ηρεμησωωωω....
εκει που παω να πω οτι ειναι ολα οκ,και δεν θα με ξαναπιασει πανικος...κανει κ παλι την εμφανιση του και βυθιζομαι περισσοτερο σ αυτην την κατασταση..βγαινω εξω πανικος..ειμαι στο σπιτι πανικος..δεν αντεχω αλλο,νομιζω συνεχεια οτι θα πεθανωκαι αυτο ενισχυεται απο τα σωματικα συπμτωματα που εχω(ταχυκαρδιες,πονουσ στο στηθος..μουδιαζει το προσωπο μου,τρεμουν τα χειλη,σφιξιμο στο κεφαλι κ ολα αυτα τα ωραια)πφφ ετσι μου ρχεται να μπω σ ενα νοσοκομειο να με ξεσκονισουν στις εξετασεις μπας και σταματησει αυτη η δουλεια,αλλα απο την αλλη αν ανακαλυψω οτι εχω κατι θα φρικαρωω.....εδω τωρα που κατα βαθος (ανεξαρτητα απ΄οταν με πιανει το αγχος ) πιστευω οτι δεν εχω κατι με βαση τις προηγουνες εξετασεις...φανταστειτε να μαθω κιολας οτι εχω,αυτο ηταν!!!απο την αλλη δεν εχω και σε κανενα να μιλησω γιατι αμα δεν το εχει περασει κανεις δεν μπορει να καταλαβει..οι γονεις μου ασχολουνται με τα οικονομικα κ αλλα οικογενειακα θεματα σοβαροτερα και δεν μπορουν να με ακουσουν...στουσ φιλους μου δεν θελω να μιλησω γιατι δεν ειναι εξοικειωμενοι με τετοια θεματα κ φοβαμαι μην με πουν τρελη!προσπαθω μονη μ,καθε φορα που με πιανουν αυτα τα συμπτωματα ολο και περισσοτερο κλεινομαι σε μενα.κανω προσπαθειες να βγω να παω στη σχολη,να παω για καφε,για ποτο...αλλα και που τα κανω ολα αυτα δεν μ ευχαριστουνε...τπτ δεν με ευχαριστει...φοβαμαι οτι θα καταλαβουν τι μου συμβαινει κ θα με θεωρησουν τρελη( ο αδερφος μου νοσηλευεται σε κλινικη πραγμα που τους εχω πει,και φοβαμαι οτι θα το συνδυασουν με μενα!!)πρεπει καθε φορα να βαζω μια μασκα και να παριστανω οτι ειμαι καλα σε ολους,στους δικους μου επειδη υπαρχει προβλημα με τον αδερφο μου και δεν πρεπει να τουσ στενοχωρω,οι φιλοι μου ειναι στην κοσμαρα τους...αυτο που θελω πραγματικα ειναι να κλειστω σ ενα δωματιο,δεν ξερω ποσο θα χρειαστει να μη βλεπω ανθρωπο να ηρεμησω!!βαρεθηκα να παριστανω σε ολους οτι ειμαι καλα και να βασανιζομαι...βαρεθηκα!!!
συγγνωμη αν σας κουρασα αλλα ειλικρινα ηθελα σε καποιον να μιλησω....και πιστευω οτι εσεις ειστε οι πιο καταλληλοι για να με ακουσετε...ειλικρινα ευχαριστω!