ενα βημα μπροστα, δυο βηματα πισω
γεια σας, καινουριο μελος εδω.
ειπα να μοιραστω καποιες σκεψεις γιατι δεν με βοηθαει να τα σκεφτομαι μονος μου, παρολο που αποφασισα σημερα να ξεκινησω συντομα με ψυχολογο, για πρωτη φορα. απο ψυχιατρους χορτασαμε.
τελευταια νιωθω πως εχω γινει ανθρωποδιωχτης. διωχνω ο,τι καλο μπορει να υπαρχει γυρω μου, εχω ταλεντο στην καταστροφη. μπαινω πχ στο μσν και δε μου μιλαει κανεις. οχι μονο αυτο αλλα οταν τους μιλαω με αγνοουνε συστηματικα.
γυρισα προσφατα στην ιδιαιτερη πατριδα μου απο εκει που σπουδαζω. επρεπε να κατσω κι αλλο για να παρακολουθησω μαθηματα, να προσπαθησω να τελειωσω μ' αυτο το θεμα που πηγε τοσο στραβα, αλλα ενιωθα τρομοκρατουμενος, αναγκαστηκα. τωρα νιωθω τυψεις και για αυτο.
παντα οποια αλλαγη εκανα στη ζωη μου την εκανα για καλο, ομως κατεληγε στο αντιθετο.
σκεφτομαι να εξαφανιστω, αλλα σε τι θα βοηθησει να κλειστω στον εαυτο μου; χτες βγηκα με παρεα 3 ζευγαριων κι ενος δεσμευμενου φιλου που η κοπελα του ελειπε και αναρωτιομουν γιατι εγω να ειμαι ο διαφορετικος εδω.
το πλανο ελεγε να παω σε αλλη πολη που υπαρχουν σπιτι, συγγενεις, φιλοι [?], αλλα πώς μπορει ενα ατομο με σακατεμενη ψυχολογια που αδυνατει να χαμογελασει να κανει καινουριες παρεες, να γινει συμπαθητικος, αρεστος;
θελω να κλειστω στο δωματιο μου και να μη σκεφτομαι.
το ηρεμιστικο με επιασε αρκετα και θα σταματησω εδω για σημερα.
περισσοτερα αυριο, αν εχετε την ορεξη μου..