Διαιτολόγιο υγειινής διατροφής.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ανάμεσα στους χρήστες διαιτολόγος / διατροφολόγος, αλλά αν υπάρχει, θα ήθελα (έστω με u2u), ένα διαιτολόγιο υγειινής διατροφής, με στόχο την απώλεια βάρους.
Και όταν εννοώ υγειινή απώλεια βάρους, δεν εννοώ τις δίαιτες καμικάζι τύπου ένα μήλο ή ένα γιαούρτι την ημέρα, αλλά κανονική διατροφή με στόχο απώλεια 1 έως 1,5 κιλό την εβδομάδα μάξιμουμ, για να υπάρχει σταθερότητα και συνέχεια.
Το πρόγραμμα το θέλω σαν αποδεικτικό στοιχείο σε μία έντονη συζήτηση, περί του θέματος απώλειας βάρους, όπου η άποψη που επικρατεί είναι ότι αν θέλουμε να χάσουμε βάρος, το ράβουμε, κοινώς δεν τρώμε τίποτα, που εγώ το μεταφράζω ως απεργία πείνας και μέχρι τελικής πτώσεως, μέχρι να καταλήξουμε στο νοσοκομείο είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο.
Στις ακραίες απόψεις, χρειάζονται δυστυχώς αποδεικτικά στοιχεία. Δεν θέλω όμως να γίνω άδικη αναφέροντας μόνο τον άνω λόγο. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσω ένα επαγγελματικό διαιτολόγιο, γιατί πάντα θέλουμε να χάσουμε λίγο βάρος, έρχονται και γιορτές... you know what I mean ! :)
Πάντως δεν θα ήταν άσχημο να γινόταν και μία συζήτηση πάνω σ\' αυτό και να δούμε, αν υπάρχει ενδιαφέρον, διάφορα είδη διατροφών / διαιτολογίων.