Καλημερα σε ολουσ! Αυτοσ ο καιροσ δεν σασ κανει να νιωθετε περισσοτερο πεσμενοι? Εγω περιμενω την ανοιξη πωσ και πωσ . Εσασ δεν σασ επηρεαζει ο καιροσ?
Printable View
Καλημερα σε ολουσ! Αυτοσ ο καιροσ δεν σασ κανει να νιωθετε περισσοτερο πεσμενοι? Εγω περιμενω την ανοιξη πωσ και πωσ . Εσασ δεν σασ επηρεαζει ο καιροσ?
καλησπερα!και εμενα με επηρεαζει παρα πολυ ο καιρος,φθινοπωρο και ανοιξη κυριως αλλα και οταν βρεχει και γενικα εχει χαλια καιρο(οχι παντα ομως).με ξαναπιανει η καταθλιψη μου και ειμαι πολυ χαλια αλλα το εχω παρει αποφαση και περιμενω να περασει...το συζητησα και με τον γιατρο μου και μου ειπε οτι καποιοι ανθρωποι ειναι ευαισθητοι στις αλλαγες του καιρου.
Λατρευω τισ αμυγδαλιεσ και οταν ειναι ανθησμενεσ τισ χαζευω , η μυρωδια του ανθου τησ με διαπερνα και για λιγα δευτερολεπτα νιωθω ευτυχια !
Αν καθήσεις με αυτόν τον καιρό μέσα βεβαίως θα σε πιάσουν τα ψυχολογικά σου. Για αυτό λοιπόν αν χιονίζει πάω και παίζω χιονοπόλεμο. :D Διασκεδάστε το είναι δωρεάν!!! :D
χιονιζει αλλα δεν το εχει στρωσει :( ασε που ειμαι και στη δουλεια ακομα χειροτερα!