ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΤΡΩΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΡΟΧΥΤΗ
Υπαρχουν φορες που σκεφτομαι πως οταν τρωω κατι γρηγορα, αυτο το κατι δεν εχει γευση. το τρως βιαστικα ειτε ορθια στο χωλ η μεσα στην κουζινα η στον δρομο, κ δεν σκεφτεσαι το τι τρως αλλα κανεις σχεδια πως θα το βγαλεις μετα. επειδη ομως ενα πραγμα μονο του δεν ''βγαινει'' πρεπει να φας περισσοτερο επειδη ειτε σ ανοιξε η ορεξη ειτε για να φουσκωσεις αρκετα ωστε να βγουν πιο ευκολα.
αλλες φορες καθομαι μπροστα στην τηλεοραση και τρωω κατι αργα....τοτε εχει γευση.
γιατι να θελω να φαω κατι το οποιο ειναι αγευστο. και μαλιστα κατι εφημερο που εν τελει μενει μονο το αδειο περιτυλιγμα κι εγω.
ασε που μερικες φορες εχει ερεθιστει πολυ ο λαιμος και δεν βγαινει τπτ κι ενω προσπαθεις εχουν πεταχτει τα ματια οξω και σου χει ανεβει το αγχος επειδη ''πρεπει'' να βγουν τα σκουπιδια που ειναι μεσα σου μπαστακωμενα σαν διαολος! οποτε αν δεν τα καταφερεις μενεις με ενα τεραστιο φουσκωμα και με την κοιλια σου σε καθε κινηση να κανει πλατς πλουτς απο τα 3 λιτρα βραστο νερο που ηπιες ωστε να τα καταφερεις..........και φυσικα για 2 μερες ρευεσαι σαν γερος
κακο σπυρι στον κωλο η κατασταση και επεται η συνεχεια αφου αμα τα βγαλεις πεινας και ξεκιναει αλλος κυκλος......ειδηκα αμα μενεις μονος. αμα ειναι γονεις η αδερφια μαζι σου προσπαθεις με αλλους τροπους ωστε να μην σε παρουν χαμπαρι πχ στην μπανιερα ενω λουζεσαι......αποτελσμα το μπανιο σου απο ενα μεσο χαλαρωσης γινεται μια αρενα αγχους και κραταει 30 λεπτα ιδρωκοποντας και λαχανιαζοντας σαν το σκυλι
οταν εισαι-ειμαι εξω κ εχω-εχεις φαει τοσο ωστε σκας, προσπαθεις να πας τουαλετα κλασικα. πρεπει ολα ομως να γινουν γρηγορα και αθορυβα γιατι ολο κ καποιος αλλος θα περιμενει να μπει για να κατουρισει κ ολο κ καποιος φοβασαι πως ισως σε ακουσει και σε κοιταει περιεργα. κ αντε μετα να κανεις πως σε επιασε αναγουλα με το κρασι πχ αμα εισαι σε κανα ρεμπεταδικο αλλα αμα εισαι σε καφε τι δικαιολογια να βρεις. μετα αμα αργησεις εχεις κ το αγχος παλι να μην φανουν τα ματια σου κοκκινα αμα εχει καλο φωτισμο το μερος στους αλλους και σε ρωτησουν τι επαθες. απαντηση¨: κατι μπηκε στο ματι μου'' η ''με ενοχλει ο φακος γμτ!!!!''
δεν ξερω αν αξιζει ολο αυτο μονο και μονο για να φας κατι!!!! ειναι τοσο ελεηνο που μονο κ μονο να το ακους σε αηδιαζει ομως και παλι εκεινη την αποφραδα στιγμη δεν σκεφτεσαι τπτ αλλο παρα μονο εκεινο το κομματι που λιγουρευεσαι και που σε πιανει απληστια μαζι του γιατι με ενα δεν εισαι ικανοποιημενη. κανεις δεν μπορει να φαει μονο 1.......
ομως μπορουνε, εμεις δεν μπροουμε
τα λεω για να τ ακουω αλλα σκατουλες ειναι απλα ενας μονολογος μιας σκεπτομενης ηττημενης απο κατι στερεο και βρωσιμο
ακουω τις δικες σας εμπειριες και μην ντρεπεστε αμα πλησιαζουν την ξεφτιλα....τπτ δεν ειναι ξεπεσμος, αλλα αδυναμια. νιωθεις καλητερα οταν το εξιστορεις