ΚΟΛΛΗΣΑ ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ
Καμια φορα κολλαω με κατι πολυ μικρο και ασημαντο και μπορει να κολλησω ασχημα κι αυτα τα μικρα με πειραζουν περισσοτερο απο το να μαζευω σκουπιδακια ή να κολλαω με καποιο σκουπιδακι.
Ας πουμε σημερα, κρατωντας το στυλο τα χερια μου μελανιαστηκαν και αυτο με ενοχλει πολυ, δε θελω να ακουμπαω τιποτα με μελανιασμενα χερια.Και επεσε μελανι και στις παρανυχιδες, που ειναι αυτα τα πολυ μικρα που προεξεχουν στα νυχια και τα κοβουμε με το ψαλιδι.Και εβγαλα την παρανυχιδα που εγινε μπλε με το χερι την αφησα διπλα μου και μετα την εχασα.Ετσι αυτο με εκανε να κολλησω.Εσας σας μελανιαζονται ποτε τα χερια σας; Εχει πεσει και μελανι στην παρανυχιδα; Η εικονα αυτη με ενοχλει, ισως επειδη μου φαινεται οτι μονο σε μενα συμβαινει και ενω ειναι κατι ασημαντο και το ξερω, η εικονα του εχει σφηνωσει στο μυαλο μου, σα να θελει να με εμποδισει να κανω αλλα πραγματα, λες και γινεται επιτηδες.
Κατα τ' αλλα μαζεψα παλι σκουπιδακια, κολλησα με μπλουζες και μετα ημουν χαλια και κοιμηθηκα.
Χθες νευριασα επειδη η μανα μου επεμενα να παω μαζι της σε μια διαλεξη και μαλιστα με τα ποδια και στη διαδρομη ειδα διαφορα και κολλησα.
Γιατι ρε γαμωτο; Ειναι αδικο.Ειχα σχεδια για σημερα και ειμαι χαλια τωρα και δεν εχω ορεξη για τιποτα.